Ľudoví liečitelia, za - proti...

OigeEgio

Pokiaľ ľudový liečiteľ lieči - vylieči , všetci tí, ktorí majú nízky evolučný stupeň to pokladajú za zázrak, alebo to definujú ako náhoda.. i keď náhoda neexistuje..
Pokiaľ ľudový liečiteľ, ktorý ma dobré renomé je natoľko zaneprázdnený, že nemôže časovo vykonávať inú zárobkovú činnosť a svoje účty a réžiu na život musí nejakým spôsobom uhradiť , je ˇnútenýˇ prijímať aj isté peňažné hodnoty od vyliečených ... je zvyčajne od nestranných označený ako Šarlatán...
Pokiaľ ľudový liečiteľ, ktorý je úspešný a finančná situácia mu dovoľuje nepoberať žiadne ˇmilodaryˇ od vyliečených pacientov ( to je to najväčšie želanie skutočných liečiteľov ), je považovaný za blázna.
Blázon je iba dovtedy pre ostatných Bláznom, pokiaľ nepotvrdí, že má pravdu.
Všetkým ľudovým liečiteľom, ktorým bola ˇzaslanᡠschopnosť liečiť druhých, ktorí o to požiadajú, želám veľa Síl na tejto tŕnistej Ceste , ktorú činní tŕnistou Nevedomosť Nevedomých. Z celého Srdca Vám želám, aby ste sa ocitali v takej finančnej situácii, aby ste mali možnosť liečiť a vyliečiť bez peňažných poplatkov od pacientov a tým im nepriamo ˇotvárali srdcia - oči a predovšetkým Duchaˇ

celebrita facebooková

Môj názor je taký, že najskôr by som sa obrátila na klasickú medicínu. Keby som sa tam sklamala, obrátila by som sa na súkromné zdravotnícke centrá. Keby som sa sklamala aj tam, nemala by som už veru nikdy viac dôveru voči žiadnemu lekárovi a potom by mi zostali už len dve možnosti:
1.) Pokiaľ by som mala vhodný vek, kopu prachov, IQ génius a fotografickú pamäť (čo nemám... lebo... zasraté 4 body... :):):):):):):)), vyštudovala by som medicínu a pomohla by som si sama.
2.) Moju dôveru, ktorú bez jedinej výnimky všetci lekári sklamali na plnej čiare, by som vložila do šarlatánov, liečiteľov, veštíc, jasnovidcov, bosoriek, do liečivých byliniek, biorezonancií, kineziológie, afrických čarodejníkov, cigániek z ulice..., všeličoho podobného... a akéhosi konania na základe ťažko zohnaných informácií vyčítaných z atlasov liečivých bylín, z rôznych článkov a kníh... Do všelikoho a všeličoho, len nie do lekárov, ktorých by som považovala za svojich najväčších nepriateľov, ktorým nejde o to, aby mi pomohli, ale aby mi ublížili. Preto plne chápem konanie ľudí, ktorí dôverujú viac liečiteľom ako lekárom. Ich sklamanie z lekárov bolo také veľké, že toto sa naozaj pochopiť dá a nikto na ich mieste by nekonal inak.
Rozdeľme si teda lekárov na dobrých a zlých.
Príklad:
***Dobrý lekár: Ľudia, ktorí majú IQ génius a fotografickú pamäť -> čo využili na veľmi náročné štúdium, ktoré naozaj nie je pre každého -> dostali tieto talenty do daru od pírody, aby ich využívali pre dobro ľudstva, na pomoc ľuďom. A samozrejme aj na svoj zárobok, lebo každý človek musí z niečoho žiť. Ale prvoradou motiváciou na výkon povolania lekára má byť pomoc ľuďom. Dobrý a svedomitý lekár konajúci podľa svojho svedomia urobí s každým pacientom to, čo by urobil so svojím vlastným synom, so svojou vlastnou dcérou, čo by chcel, aby niekto urobil s ním, keby bol na mieste toho pacienta. Je empatický. Túžbu pomáhať postavil nad všetky ostatné túžby.
...Ktorý pacient má to šťastie, že len a len na takých lekárov natrafí, ten nemusí hľadať pomoc u liečiteľov, lebo je v dobrých rukách.
***Zlý lekár: Lekár, ktorý ale to svoje IQ génius a fotografickú pamäť a diplom, čiže dar, ktorý mu bol od prírody daný a má ho len málokto, využíva len a len na vlastné obohacovanie sa, s pacientmi jedná ako s poslednými špinami a klame ich, napríklad človeka s hnačkami namiesto na gastro radšej na psychiatriu pošle, do očí mu klame, že je to psychického rázu a že je šibnutý, len aby z neho urobil tučniačika s kopou zdravotných problémov vyplývajúcich z obezity, alebo ďalší príklad, že pacienta s doposiaľ nezistenou cukrovkou sťažujúceho sa na odpadávanie a závraty a pažravosť a smäd na psychiatriu poslal, že je to psychického rázu a nie k diabetológovi, nech s ním poriadok urobí, inzulín predpíše a cukrovku lieči, ....... taký lekár je človek charakterovo veľmi zlý, ktorý svoje talenty na zlý účel využíva, na svoje vlastné obohacovanie sa a na ubližovanie ľuďom za účelom svojho finančného zisku. Lebo sa hrá na manipulátora a z človeka - pacienta, si robí obeť svojej manipulátorskej činnosti... potom aj obeť psychiatrov, tučniaka, ktorý sa zo štíhlej postavy na obezitu dostal a veľa iných telesných problémov nadobudol, ktoré idú z vedľajších účinkov psych. liekov, ktoré ten človek nepotrebuje. Teší sa z toho, keď je pacient na tom zdravotne zle a jeho radosť je tým väčšia, čím je to s pacientom horšie. Reálny telesný problém u pacienta nerieši, lebo namiesto neho rieši iba vymyslený psychický.
...No a ktorý pacient len na takýchto lekárov natrafí, ale sám medicínu študovať nechce, ten samozrejme potom už len do liečiteľov svoju dôveru vloží. Do lekárov nikdy viac!!! Rozumiem. Veď inak sa predsa konať nedá. Kto nás podceňuje, klame a robí si z nás bláznov, tomu už neveríme.
Čo sa mňa týka, mala som možnosť navštevovať lekárov aj dobrých, aj zlých. Vyselektovala som si ich. Dobrých navštevujem naďalej a zlým sa vyhýbam. Za šarlatánmi nechodím, zatiaľ riešim veci odnášaním kartoték od zlých k dobrým lekárom, ale neodsudzujem tých, ktorí za šarlatánmi chodia. Rozumiem im, majú svoje dôvody.

nica

Lubica M, pozerala som stránku p. Jozeka a chcela by som sa opýtať na cenu aká je?
P. Jozek lieči všetko?
Ďakujem veľmi pekne.

Jaja15

Luko 43 - stav po mozgovej príhode sa stále dá zmeniť....Ono to trvá dlhé roky a ide svojim tempom, záleží od postihnutia...Najdôležitejšie je cvičenie, určite si vybav kúpele...Neviem či si bol aj minulý rok (mal si nárok na sk. A), tento rok ešte využi kúpele, na diagnózu po mozg.príhode máš nárok na kúpele len do 24mesiacov(sk.B )- odporúčam LD Marína v Kováčovej(tam ťa rozhýbu)- ak treba choď s doprovodom, svoje robia aj masáže, výborné je bankovanie...v lekárni si kúp Lecitín 1200(treba brať dlhodobo..najdôležitejšie je mať tlak pod kontrolou....Mama mala ťažkú príhodu pred 15rokmi, prvý rok nechodila,postupne sa rozchodila...Stále sa to lepší, ale ide to svojim tempom...z www.energy.sk sa dá objednať aj bylinný prípravok Korolen(aj z iných firiem z netu,tam sa dá aj lacnejšie- je určený hlavne po mozgových príhodách....ak sa chceš na čokoľvek popýtať, napíš svoj mail

terkatwerkovA

Luko43 oni ti urcite nepomozu, budes mat z toho dalsie a daksie problemy, najdi si inu cestu, lepsiu alebo to proste prijmi, ja csom na voziku a nehladam ziadnych liecitwlov, lebo oni spolupracuju zo Zlym a to je hrozne. Drz sa! Modlim za teba k panu bohu! Co pisem je pravda!

Dakujemvelmipekne

Chcel by som sa touto cestou podakovat za cas a uspesnu liecbu od liecite Jozeka z Polska s ktorym som sa stretol v BA. Viem, ze okrem mna pomohol ludom s rakovinou, depresiami, mozgovymi prihodami a infarktom. Naozaj velmi pekne dakujem. Vyhodil som za dobu co som hladal naozajstneho liecitela kopu penazi a viac menej isli von oknom. Toto bolo skoro zadarmo a kedze uz nemusim brat lieky mam to hned naspat na doplatkoch v lekarni. Este raz dakujem. lieciteljozek.webnode.sk

0vecka

ludovy liecitel je po vecsine niekto ktori nieco odkukal. Vecsinou tieto zarucene metody vobec nefunguju alebo mozu aj fungovat su pripady liekov ktore sa pouzivali v minulosti ktore sice priznaky potlacili alebo aj vyliecili mali ale rozne negativne dosledky po par rokoch a na toto ziadny ludovy liecitel nepride. Na to aby sa toto zistilo sa musia viest dlhodobo statistiky. Ono to je vesinou tak ze ak ma clovek stastie vide z toho iba s prazdnou penazenkou. ak stastie nema tak si este aj nejako ublizi. Priklad je napr nasa susedka ktora chodila s super ezoterickej maserke ktora jej brutaln epomahala s chrbtom. Potom jej pri nejakej masazi vyklbila rameno a zrazu susedka popierala ze by jej niekedy vobec pomohla.

V ludovom liecitelstve Ide o placebo/nahodu podobne ako pri homeopatii. Vyhoda homeopatie je ale ze tam nic nieje a teda ublizit nemoze.

Skoro pri kazdom liecitelovi su aj ludia ktorym nepomohol. Finta je v tom ze pri akejkolvek navsteve (ci uz lekara alebo liecitela) a je jedno ci im vobec nieco predpisal alebo nie citia ludia zlepsenie. Tie pozitivne ohlasy su vecsinou fake a ludia ktory sa vyliecili placebo. Ti nespokojny su vecsinou ignorovany.

Inak nepochybujem o tom ze vecsina liecitelov naozaj veri tomu ze liecia.