Mikrodermabrazia

Lucka93

Ahojte, máte to niektorá aj doma?
U nás na Slovensku to asi nie je taký hit pretože som sa na fórach nedopracovala k odpovediam žien, ktoré majú tento prístroj aj doma. Navyše mám pocit, že aj z obchodov sa to vytráca pretože výber nie je veľmi veľký.
Predpokladám, že prístroje na domáce použitie nebudú mať taký výkon ako u kozmetičky ale zvažujem si takéhoto pomocníka kúpiť na doma, len neviem po ktorom siahnuť.

rumunka

Lus - ono je to praveze cistenie pleti, plet sa zbrusuje..

tuto nizsie píše ze vraj chodí kazdy mesiac...
len neviem , síce ked použiva kilo make-up tak tym slnko neprejde..
lebo sa to neodporuca v lete, ...
z toho dovodu aj ja chcem počkať na jesen, asi na oktober a vtedy si to dam,... hlavne z dovodu ze sa mi strasne mastí nos, v jeden večer si vyčistím pory a na druhy den rano sa zobudim a uz mam mastny nos..
tiez sa mi porobili po tvari pigmentove skvrny, mam vrasky v okoli oči tie chcem zmierniť,...

livia325

Osetrenie mikrodermobraziou riesim pravidelne, raz mesacne. Navstevujem studio Lumi v Nitre. Som dlhorocna zakaznicka a na vysledok nedam dopustit, plet mam sviezejsiu a mladsiu, co si vsimaju aj moji blizki a okolie. Procedura je super a rovnako aj pristup pani kozmeticky. :)

Lus24

Ahojte, ak na tom niekto bol alebo sa v tom vyzná... odporúča sa pred ošetrením ísť aj na vyčistenie pleti? Keď pôjdem napr. taký týždeň pred ošetrením na vyčistenie pleti bude účinok lepší? Alebo je to jedno a neovplyvňuje to či mám póry vyčistené alebo nie?

Sejla

bibba bola som 3x, čo mi to spravilo: pekne vyčistilo nejaké drobné akné, pleť sa rozžiarila, je jemnejšia, vyzerá zdravšie, zjednotená a hebká ako detská prdelka. Bohvie na ako dlho... Ale na môj hlavný problém, kvôli čomu som tam chodila - rozšírené póry a čierne bodky, to moc nepomohlo...

delphia

mimi medzi akne a akne je rozdiel. ak ide o aktivne akne- t.j. pritomne su velke zahnisane loziska, tak v takom pripade sa mikrodermabr. nerobi. ale na druhej strane na podkozne akne je to idealne riesenie.

mimi_

Nie na akne to nie je určite!!! To by ti to zbrusovanie roznieslo vyražky po celej tvari ešte viacej. Ale na jazvyčky po akne už hej. Musíš mať akne najprv vyliečene.