Necitim sex, vobec nic pri tom aj ked som vzrusena

Príspevok v téme: Necitim sex, vobec nic pri tom aj ked som vzrusena
necitim sex

Dobry den, mam 21 rokov, sexualne zijem od 17. som vzrusena cca 3x v tyzdni ale dosahujem orgazmus jedine ak ma partner tam dole draydi yvonku rukou a penis NIE je vo mne. Uz som zufala z toho, ze sex a samotny pohyb penisu vo vagine ma nijako ani minimalne nedrazdi, a to som tam dole dost uzka. skusali sme teda zapojit to drazdenie rukou ku sexu, aj ine praktiky, vyskusali sme vsetky polohy z Kamnasutry, no vysledok ziaden---zacalo ma vsetko bavit az ked zo mna vytiahol penis. Proste sa citim akoby mi bol jeho penis uplne nanic, a to nie je maly.

Mam 20 rokov a uz 2heho sexualneho partnera, no rovnako ako pri prvom ziadne drazdenie vaginy pri sexe necitim a uz som z toho seriozne smutna, lebo vzdy som len hrala divadielko ked som si to xela uzit som si uzila jedine predohru a cely sex mi vobec nic nepriniesol, ani keby sme neviem co zapojili do toho. Proste akonahle mam penis v sebe, moje vzrusenie dokonca klesa, ale je zaujimave, ze stale som vlhka. a ze stale ma nepresla chut, potom mi partner snad ani neuveri ze z toho cely cas fakt nic nemam:/ no proste akonahle je vo mne dnu penis necitim ziadnu rozkos, pritom mi na penise samotnom vobec nic neprekaza, a nahe muzske telo je pekne.

Prosim Vas, ako je mozne, ze ked som zdrava aj telom aj dusou mam tento divny problem? ziaden pozitok zo sexu aj napriek tomu ze som casto vzrusena? preco ten penis ako keby necitim? hoci nie je maly? ako dosiahnut aspon pocitenie drazdenia? A je mozne ze mam skratka necitlivu vaginu? Dakujem za vase rady. A ak je pravda taka kruta ze s mojou vaginou ma penis drazdit niky nebude, kludne mi to napiste, potrebujem vediet pravdu. Dakujem krasne a prajem Vam pekne leto:)

tieznicnecitim

Zdravím. Mám ten istý problém, no som na tom asi horšie. Niekedy nielen, že nič necítm ale doslova, je mi sex nepríjemný, až odporný aj napriek tomu, že mám na sex chuť (som doslova nadržaná) a priateľ mi vraví, že tiečia zo mňa ako z vodnej priehrady.

VrCh027

Zdravím, s partnerkou máme podobný problém, chcel by som sa opýtať, ako ste to vyriešili a či sa to niekam posunulo.

necitimsex

vedeli by ste mi odporucit KONKRETNEHO sexuologa? meno prosim, ja som totiz bola us exuologicky par X a vobec mi nepomohla, ani am poriadne nevypocula (hlavne, ze zarobila moje prachy)

alebo nejaku publikaciu zaoberajucu sa tymto? (nie kamasutru tu som rpecitala ani ziadn eknihy pre pubertakov, ale odborne knihy pre zeny ktore nevedia mat orgazmus lebo to proste necitia)

dakujem

necitimsex

inac ospravedlnujem sa za preklepy ale nemam velmi cas to v klude napisat. mrzi ma to cele velmi.

mam kvoli tomu znizene sebavedomie(ale nie vo vsetkych oblastiach zivota :))
casto an to myslim, nevladzem z toho odobera mi to energiu ktora by mohla byt vyuzita lepsie.

necitimsex

urcite som divna a cudna a spolocnost yb mnou opovrhovala je to tak! ze ako zena som "onicom" lebo kazdy chlap vkuse mysli eln nasex, anjlepsie kazdy den (viem ze su aj oatki co nie ale ja som takehoe ste nestretla) .vksue same debilne reci o sexe ale ked z toho nemam NIC? ale podotykam ze mam na to chut, rpeto mi je to cudne ze nic...mam aj pestru fantaziu (akoze tak normalne ako väcsina ludi) a mnohe veci som dokonca zrealizovala! tak preco nic z toho?

ja viem ze Afrika je plna hladujucich deti a svet plny samovrazd a inych vaznejsich problemov ako moja bezvyznamna malickost, ale som clovek ktory ma srdce a nezasluzi si takyto kruty problem. NAozaj nei som svina, nie som zavistliva, nie som vypocitava, chcem nromalny pekny vztah zalizeny na laske ale nepodario s ato tak ked ma frustruje tento problem a aj partner sa urcite bdue citit trapne, to nie je dobre pre ziadne ego.

nezvyknem plakat ale teraz tak robim, aspon tu sa da vyzalovat kamaratkam tento probelm radsej nehvoorim raz som neico nacrtla ale nedopadlo to podla mojich rpedstav ze dostat uzitocnu radu .
Dakujem :,(

necitim sex

neviete mi nahodou neioc poradit? vazne partnera tratz sice nemam ale ked viem ze vnutri ma NIC nedrazdi NIJAKO (ani ekd sa snazim spoznavat samu seba, drazdi ma LEN klitoris aj to ek dvnutri nie je nic) neviete mi vazne nieoc poradit?

&muzi: vedeli by ste si rpedstavit plnohodnotny vztah s takou partnerkou ktora je zdeptana z toho ze so sexu nic nema? asi nei, co? a keby som nebola zdeptana mozno by sa tod alo, lenze potrebujem vazne dost podporu a spriaznenu dusu v tomto... mam pocit, ze muzi nie su citlivi a ze chcu sex co najskor vo vztahu a zuivocisnu zenu co na nich stale skoci- ja by som tiez taka bolam ja totiz MAM chut na sex!!! a chcem to ale nic z toho nemam tak je to zacarovany kruh :,(

stale uvazujem o tom, ci si vobec s niekym nieco zacat ale keby sa mi neikto vazne zapacil a mala by som naozaj vazny zaujem, tak snad nebudem sama pre tento trapny problem, ja sa len bojim dopredu akot o partner zoberie :( podla mna je to velmi trapne neviem ako mam s tym zit.
Dakujem a odpustite si srandu alebo rpispevky ze "vztah nie je len o sexe"-to ja asize velmi dorbe viem mala som minimum vztahov a boli zalozene na laske a aj tak mit o nepomohlo a aj tak am frustruje ze som asi 1% z europskeho obyvatelstva ktore zo sxeu nema nic...katastrofa. Voiem ze mi nepomoze az taky smutny pristup, ale ja ho mavam nromalnby a dokonca optimisticky alke ndes ma tato tema pochytila a je mi do placu z toho :,( ja v dnesnom svete nemam sancu prezit normalny zivot po boku evrneho partnera potom?

necitim sex

kebyze sa mi cisto hypoteticky niekto zapacil, kedy ho mam upozoirnit na tento problem?

A: pred tym ako zacneme vztah- ale to sa na mna rovno vykasle
B: rped sexom-podobne ako bod A
C: az potom co ho najlepsie spoznam a budeme mat zopar X sex? ymslim ze toto je najlepsie, ale ako mu to mam povedat???

ako by ste to riesili vy?
prosim vas tento problem mi uz vazne komplikuje zivot desia ma mnohe rpedstavy , muzi okolo mna sa mi enpacia ale uz ked tak ma mozu vztahy aj omrziet lebo enmaju ten spravny smrnc :/ ked som ebvcne nespokojena je to onicom obavam sa dalsich rozchodov (doteraz bolis ice z mojej strany ukoncene a pre este vaznejsie problemy ako toto) ale ja uz dopredu si vymyslam katastroficke scenare :/

necitimsex

dakujem za radu, bola si u sexuologa?
mne osobne sa anal rpotivi preto som ho nikidy neskusala- protivil sa totiz aj partnerom byvalym tak sme sa v tom jednoznacne zhodli ze to skusat nebdueme, neviem tak co mam este skusit, az bduem mat sxeualny vztah tak sa o tom samozrejme poradim mopzno partnera nieco nove napadne...ach jaj :/
cele zle ...

su tu zeny, co sa stazuju ze ich partner nechce bars casto sex, takeho by som brala, mozno pri takom by som sex dokazala lepsie vychutnat lebo ani on by nebol ako take zvieratko ale robil by to ked naozaj chce a mohlo by nam to klapat. ...ktovie

misiak4547

Ahoj necitim sex, to nic , ja to mam takisto pri samotnom sexe si to uzivaw skôr partner ako ja mna to nijako nedrazdi ani nevzrusuje a spraviť sa pri sexe neviem len ked ma potom partner dorobi ústami a prstami. No nedávno sme vyskúšali analny sex a tak sa mi uz dvakrat podarilo mat orgazmus , skuste to :)