osuchana brada od priatelovho strniska

[zruseny1]

no baby :D patrim asi medzi vas s vysmirglovanou bradou... teda uz nie.. lebo moja vecne osuchana brada si asi zacala zvykat a uz je odolna :)
si pamatam ako som volakedy mavala chrasty, spalenu kozu a teraz uz nic
a vtedy mi na to pomahal nechtikovy gel, uplne obycajny z lekarne...

ajuška

Mala som pred pár rokmi s tým tiež skúsenosti,kozmetička mi poradila kúpiť v lekárni jarišov roztok a potierať,pomohlo to a pokožka si časom zvykla

sisa812

ahoj Denz...tak skušam už všetko možnéé..uvidíme, ale to som este v živote nevidela, ze z normálneho bozkávania...človek bude tak trpiet...a inac idem asi vyskúšat ten obklad z harmančeka...uvidíme čo to urobí...

sisa812

tak som tu opat, bola som z tým u lekára..predpísala mi gáfrovú masť..používam ju druhý deň,v podstate mi to aj zakrýva.. vytvorili sa mi hrozné chrasty a mam z toho blbý pocit, lebo to vidno este viac a viac...som z toho zúúfala, zajtra idem ku kožnej..co by ste mi poradili?

ulricha

No vidis jajka,jednu knihu o skolke,druhu o svokre a som milionar.Bestseller jak hovado.Hary Potter sa moze schovat do kredenca :-))))

ulricha

cipralenka podla vsetkeho mas velmi citlivu pokozku na brade a budes si musiet asi kupit taky chranic na bradu ako maju hokejisti,pripadne v zimnom obdobi nos mikulassku briadku,akoze sa tesis na vianoce :-))))))(prepac) Alebo uz len tie skorocelove masti.Daj typ,aka to bola? Dufam ze nezanechava tmave flaky na pokozke.Tusim "bactroban" sa vola jedna taka mast,dal mi ju pediater pre dieta a upozornil ma na to ze nechava tmave flaky na pokozke po zahojeni,tak bacha tu si nekupuj.Ale hoji fakt super a takmer okamzite.Aj svokre som ju doporucila na ten xicht ked ju komar postipal.Vravim jej " len si dajte mama, tuto mam taku fajnu masticku, to vam zahoji, nebojte sa..."
:-DDDDDDDDDDDDDDD

Denz

sisa- natri si to nejakou hojivou mastickou....alebo vodou po holeni....
a inak.....to zazivame aj my chlapi ak sa tam zle oholite:)))

sisa812

ahojte, tak mám taký problém, vlastne je to po prvýkrát...bozkávala som sa s chlapcom a na druhy den som cítila poriadne pálenie na brade, potom sa mi urobili pľuzgiere a už druhý den mam z tým problém, mám navštívit kožného?

cipralenka

tento vikend sme boli znovu spolu. bozkavali sme sa len par sekund, na privitanie a mala som to uz podrazdene.. tak som mala preventivne leukoplast nalepeny a aj tak som to citila. preco je to tak?? to musim teraz stale len s leukoplastom sa bozkavat??:o(