Ked psychika zabija

Príspevok v téme: Ked psychika zabija
Smutnacek

Mam 23 rokov a citim sa na 90 ako pred smrtou. Zazila som nieco, co ma poznacilo na cely zivot. Bola som mlade usmievave dievca bez hocjakych problemov. A potom to prislo. Stalo sa nieco, co mi zobralo spanok. Po troch rokoch som zacala pocitovat ine zdrav. problemy. Strach a uzkost mi zobrali mladost.Zacala som mat problemy s pamatou, dovtedy som mala same jednotky. Neskor so zaludkom a so srdcom, potom s kozou a nakoniec mam problem aj s kostami. Toto vsetko zacalo sikanou/terorizmom od mojho spoluziaka. A pokracovala dalej. Uzivala som aj antidepresiva, ale vzdy ked ich vysadim, sa mi to vrati. Ide o to, ze momentalne neznesiem to poznanie, aky mam zniceny zivot a kvoli comu. Ked som mala preddispozicie na zivot krasny a plnohodnotny. Nezvladla som vtedy ten stres. Ja uz nedokazem byt nikdy normalna. Som navzdy poznacena. So spanku mam strach, spanok ma mata na kazdom rohu, vkuse myslim na spanok a pritom ho nemam. je to moja nocna mora. zatial, co iny oddychuju ja sa iba trasiem. Ked som mala 12 zrazilo ma auto a mala som problem s nohou( tazka operacia),ale aj to som dokazala prekonat. Psychika boli najviac na svete.

Petuska B

Moja každý z nás zažil v živote čosi hrozné, neverila by si čo všetko sa skrýva za úsmevom človeka, aká bolesť, strach a pritom chuť žiť a milovať. No každý kto čosi zažil a pri tom túži ako "normálny" človek, v tom sa to bije, minulosť s prítomnosťou. Je potrebné minulosť zahodiť za hlavu, minulosť z nás vytvára súčasného človeka a ver, či nie, všetko zlé je na niečo dobré- ja sa takto utešujem každý deň :) či zaberá? Treba to v sebe jednoducho prehlušiť, okamžite ako príde boľavá myšlienka na to čo sme prežili alebo nejaká negatívna myšlienka, okamžite je treba ju prehlušiť pozitívnou, časom už negatívne neprídu, pretože sú ako paraziti, ak im dovolíš aby sa na tebe priživovali tak sa živia, ty ich živíš a tieto neg. myšlienky vytvárajú tvoj život. Potom sa ti nikde nedarí. Nauč sa meditovať, skús začať cvičiť jogu alebo podbné dychové cvičenia, aj plávanie je úplne super. Nepíš že si bola mladé usmievavé dievča, to mladé usmievavé dievča si stále, len ho v sebe potláčať tým čo si prežila, neg. myšlienkami atď. Moja mňa keď niekto stretne tak nikdy nezabudne podotknúť- Nikdy by som nepovedal, že si prežila čosi také, nevidno to na tebe. nevidno ale vo vnútri ti to ostane už navždy, musíš si však položiť otázku- Chcem žiť? A ako chcem žiť? Alebo chcem iba prežívať a trápiť sa? Nik ti nepomôže, lebo nik si nevie ani len predstaviť čo prežívaš vo svojom vnútri, musíš si pomôcť sama, je to tvoj život, tvoje telo. A ide to, deň za dňom to bude lepšie a lepšie. Ja tiež dlhoročne nespávam ak tak veľmi krátko a s nočnými morami, mne osobne pomohol tento homeopatický nenávikový liek, spím ako bábo- skús - Sedatif PC.
Svoj život máš vo vlastných rukách, neľutuj sa, nechci aby ťa ostatní ľutovali, je to na prd a nič ti to neprinesie, zmeň svoj život dnes. Zlé veci sa ľuďom jednoducho stávajú, taký je život.

zjuzika

psychika je svina, to je pravda, ani ja nemozem teraz spavat , mam stresy, nervy a tak.... padaju mi vlasy, na vsetko v poslednom case zabudam,ale ja viem , z coho to vsetko plynie...neskusila si navstivit psyhcologa alebo psychiatra?