Výdrž

AdamKrt

To sa da pouzit iba v tom pripade, ak berie priatelka HAK. Inac je to o vyberani kondomu, ci davanie novej davky chemickej antikoncepcie atd.

Mne po vystreku pomaha chvilocka ukludnenia a potom ked mi ho priatelka zacne stimulovat oralne. Niekedy jej ho este oplieskam trochu o zadne polky :)

behind

Pre 123456 : Po výstreku nemožeš pokračovať? Ak ti nezmakne, nemal by to byť problem.Ja to robím tak, keď sa predčasne spravím, že to nezdržiavam, vystreknem, dám ho dnu znova a pokračujem.Treba to vsak urobit rýchlo, aby neklesol. Ideálne je , keď možeš striekať dnu a pokračuješ bez vytiahnutia.Ak ti vsak klesne, tak chvilu počkaj a choď znova, medzi tym možeš partnerku stimulovať rukou.

AdamKrt

Su 2 moznosti. Stopnes to TESNE PRED VRCHOLOM. To je vtedy, ked len tak tak balancujes na hrane. To robim ja. Vtedy sa Ti to derie SKORO von, ale este nestriekas. T.j. ze by stacila sekunda az dve stimulacie dalej a doslo by k vystreku. Toto je myslim uplne v pohode.

A potom je moznost, ak doslo NAOZAJ k ejakulacii a zastavis ejakulat tlakom na prostatu, mocovu ruru. Islo to raz von a ono sa to kde vracia spat. To nemusi byt take zdrave.

Ale i keby si to takto urobil, myslim, ze aby to bolo nejak skodlive, musel by si to robit dlhsie a stale to potlacat. Ale ak to potlacis parkrat a na konci milostneho aktu to vypustis naplno von, tak by to malo byt v pohode...

repolero

AdamKrt, viem o com pises, chcem sa ale spytat, ci takato "sucha" ejakulacia nema negativne zdravotne nasledky, nevies o tom nieco? dik za odp.

AdamKrt

Samozrejme nestaci iba stisnut tie svaly, ale drzat ich zatnute, pokial citis, ze na Teba ide ta ejakulacia /alebo potrebnu dobu tlacit na prostatu, ci mocovu ruru/. Moze to byt u kazdeho zavisle. Napr. u mna je to cca 5-10 sekund, kym ma to prejde.

Potom sice mozes pokracovat dalej, ale pravdepodobne si este stale vzruseny dost, tak o chvilu mozes byt znovu na okraji k ejakulacii. Tak mozno by to chcelo nejaku pauzicku este potom si dat. Mne staci cca 15-30 sekund, napr. prestavka na pitie a mozem ist dalej. Ale to bude u kazdeho rozne...

12341567

No tak to je potom ono.. Inac.. ked stiahnem tje svaly ta ejakulacia sa oddeli,ale iba o chvilku ci to je potom o tom aku dlhu si potom dam pauzicku ci ako?..