tiez sa obzerate po inych?

Príspevok v téme: tiez sa obzerate po inych?
oski

otazka, to sa fakt vsetci chlapi v pritomnosti partnerky kludne obzeraju po druhych?moze mi to niekto zdvovodnit???najlepsie nejaky chlap..totiz, som pekna baba a ako vsetci s chybickami krasy, ale ak vidim, ze sa moj priatel v mojej pritomnosti ozera po inych, tak to vo mne prebudi vsetky ..aj tie skryte komplexy. skusala som to urobit naopak..ale citim sa tak trapne, ak sa mam obzerat po chlapoch. ja sa sice tiez obcas obzriem..ale to uz musi byt...jeden z tisic..este jeden postreh na zaver..z mojho pozorovania, vacsinou len chlapi s tymi peknymi babami maju potrebu vyhladavat ine, akoby chceli vediet, ci maju aj na lepsiu. skor sa uskromnia ti, ktori maju dievcata menej pekne..co z toho vyplyva ???

millli

Pre cecile, moj nazor je ten, ze sa o muza nemusis bat, ked si dovoli tie komentare pred tebou. Mozno chce zistit, ci ziarlis, ukazat ti, aky je frajer alebo ta trochu vyprovokovat. Keby chcel s nejakou nieco mat, urcite jej to nebude hovorit pred tebou. Pre oski, mas pravdu, ked vidia, ze ta to stve a hoci mu to povies, akoby naschval v tom pokracuje a vyziva sa v tom este. Parkrat to dusis v sebe a nakoniec vybuchnes. Niektorm to asi robi dobbre, asi si tym zvysuju sebavedomie alebo ja neviem.

oski

este jeden sukromny postreh: cim viac vidia, ze nas to stve, tym viac to robia a stupnuju...
skusala som si to aj nevsimat, ale zalezi od momentalneho vnutorneho rozpolozenia..

jajka001_

no ono je to fuk ci ta podvadza - podla mna tiez len silne reci - ale to ze sa takto k tebe sprava je hrozné, to by som si nenechala

cecile

Jajka, aj to robim. Pred manzelstvom som to asi nevnimala, teraz po detoch uz nevyzeram ako modelka, hoci som stihla. On si jednoducho buduje sebavedomie. Ja som uz dost obrnena, pretoze mam na co spatne utocit - bruco ma ako balon, nozky ako pavucik. A ver, ze mu je neprijemne, ked ho pred znamymi zhodim, ale chcem, aby to pocitil na vlastnej kozi. Casto sa do nho pustim, a ked je skutocne sprosty (stylom Moja zena si nechala prsia doma, ona ich nenosi), tak odchadzam a je ticha domacnost aj tyzdne. Jeho kamosi mi tvrdia, ze on len keca, lebo robi frajera, ale ze k ziadnym bokovkam nedoslo. No moju stopercentnu doveru nema.

jajka001_

cecile, ked si to nechas take roky - kym si si ho vzala, taky nebol? pochybujem, takito sa nemenia. ked bude mat nabuduce narazky na tvoje prsia, daj ty narazku na jeho brucho alebo cokolvek z coho ma mindraky

cecile

Moj manzel sa nielen pozrie, ale stale aj okomentuje stylom: Pozri, ake ma velke kozy! alebo Fuu, to je ale kus! Kedze ja mam ubohe Acka, ide ma porazit a parkrat som od neho v tom momente odisla. A je mi neskutocne trapne, ked v mojej pritomnosti nahlas chvali predavacke vystrih ci sa pyta casnicky, ci ma frajera ... Chlapi su odporni!!! Ja viem, ze ma lubi, a on sa vyhovara, ze to robi len tak, ale nemyslim. Uz som nasla podozrive SMSky, dokonca sa mi zacal chvalit, od kolkych casniciek ziskal telefonne cisla. Povedzte babi, je normalni??? A neskutcne sa cuduje, ze sa urazam. V tom momente sa citim ako to najskaredsie kacatko. A neverim mu - v podstate dovera je nulova.

vikuska

podla mna je prirodzene ze sa chlapi pozeraju po zenach, druha vec je ci to zostava len pri tom pozerani. ja sa tiez pozriem za peknym chlapom /ktorych je tu teda dost malo/ ale to neznamena ze by som s nim hned vhupla do postele.

sway

Spytam sa priatela..Ten moj to uz tiez par krat spravil a napr. hovoril,ze ked ma napriklad vyslovene velke kozy,tak sa to prehliadnut neda a ci chce,ci nechce pozre sa.Zevraj nie naschval,ja som mu na oplatku povedala,ze pozeram chlapom do rozkroku,lebo sa mi niekedy zda,ze ho maju riadne velkeho,ked tam ma velku gucu:-)Z toho zostal,no ako to povedat smutny..
Ale vazne,vsak ho capni,nech sa uvedomi:-)Je dost mozne,ze to robi automaticky a neuvedomuje si to..