AKO SCHUDNÚŤ ?

zzk

Ahojte, pridám niečo pre motiváciu :) ešte začiatkom leta som vážila pri výške 169cm dobrých 65 kíl a bola z toho dosť nešťastná. No za leto sa mi podarilo schudnúť na nejakých 58 a najviac ma tešia miery 92-66-92. Veľmi mi pomohli rady z tohto fóra, čiže som fakt vďačná prispievateľkám, už som sa takmer dostala na svoju váhu zpred roka, predtým ako som pribrala a začínam byť spokojná :) V podstate som len upravila pravidelnosť stravy, pretože vtedy som pribrala zrejme z toho, že som v škole celý deň hladovala a večer po príchode na intrák do seba naládovala všetko, čo sa nehýbalo, teraz si už dávam pozor, aj keď máme školu väčšinou tak do siedmej večer, vždy si nájdem čas niečo zjesť a dúfam, že to tak vydrží....A čo sa týka pohybu, cez leto som cvičila pravidelne na orbitreku no a keďže neobľubujem MHD, chodím všade pešo, ak to nie je viac, než 6 km a neponáhľam sa :) Držím Vám všetkým palce, nech sa Vám darí !

Janeta

Neskúšaj žiadne prípravky na chudnutie, sú nanič. Schudla som bez tabletiek a všeliakych zázrakov. Upravila som si stravu a držala 24 hodinovky..máš to uvedené na -odkaz odstránený-

sisa3

skus syskusat hebalife, ja som vdaka nemu schudla 16 kil, pomozem zohnat produkty o 30 % lacnejsie
-adresa odstránená-

karioll2

keby si jej chcela naozaj pomoct,nikdy by si neznevazovala co som napisal
keby si aspon poznala vyznam slov fyziologia a metabolizmus........

stihletelo

Na znamost sa dava....
pridajte sa ako ja do programu k stihlosti za akciovu cenu 1 EUR
ale je to len pre prvych 1000
Potom to bude stat 100 EUR
Baby vyuzite to teraz ked to za 1 eur

jedalnicek, cvicebny program, doplny vyzivy ... no komplet
mail cestakstihlosti@gmail.com

fit

evika,
presne pred takymito neprajnikmi som ta chcela vyvarovat. ja som schudla pred cca 8 rokmi a stale si drzim rovnaku vahu. nenechaj sa vyprovokovat, to ti napise len zakomplexovany, tucny clovek :-))