Eurokarta poistenca - zubar???

zuma

niektoré zdravotnícke zariadenia si vyžaduju aj nejaké pripoistenie okrem tohto europskej kartičky poistenia ;-)

inarka

no nic, nepytal uz peniaze, tak som to nechala tak..najlepsie je a to uz odbocim, ze nadaval ked sa dozvedel co mi dali do zuba na pohotovosti..kazdy zubar ma iny nazor, som z toho zmatena. Uz pojdem naspat do zahranicia, duufam ze nebude boliet a ked hej tak smola, zacvakam :)
dakujem za rady, papa

inarka

je to trochu naopak, ja pracujem a som poistena v zahranici, tu na Slovensku som len na dovolenke, ale aj tak plati co si napisal..na pohotovosti to neberu, opytam sa zajtra zubara..dakujem a drz palce, lebo ked boli je v podstate jedno kolko chcu len nech to prejde :)

marek55678

mala si tomu zubarovi predlozit kartičku, možno by ti niečo uhradila aj poisťovňa. Trhanie je aspon unas zdarma, tak skus, ked prides na slovensko, preplatiť si to, ovsem ak mas doklad a platis si na slovensku zdravotne poistenie

inarka

mne trhali zub, zaplatila som 45 eur ale stale boli, tak neviem ci by som tu kartu mohla vyuzit..kazda navsteva ma bude nieco stat

marekk55687

Ahoj, moj ocino bol u zubarky v cechach, robila mu dve plomby a odstranovala zubny kamen, platil 500kč, takže preplaca určitu čiastku. Na slovensku by mu to zubar vsetko za taky peniaz nespravil Aj ked pojdes na slovensko, budes musieť taktiež doplácať.