jazva po akné

Príspevok v téme: jazva po akné
Roxy_1993

Dobrý deň! Chcela by som vás poprosiť o radu.... Mám 16 rokov a pleť so sklonom k akné. Asi pred pol rokom sa mi nad hornou perou objavila dosť veľká vyrážka. Ošetrovala som si ju gélom na vysušenie akné, no aj tak mi po nej zostala nepekná tmavá jazva (POD úrovňou kože). Prekrývam si ju korektorom, no chcela by som sa jej nejak zbaviť (alebo ju aspoň zosvetliť). Čo by mi mohlo pomôcť??? Používam gél Contractubex, ale ten asi nezaberá na takýto typ jaziev. Prosím, ak viete, porad´te..... Ďakujem

poliewoocka

Suhlas so smajlikom, contractubex gel a masirovat postihnute miesto najma,ked je pokozka uvolnena a makka-napr. po napareni, saune, kupeli. Vtedy ma najvacsi ucinok. Drzim palce:)

:)

Contractubex gel je vhodny aj na jazvy po akne,lenze ucinok nemozes ocakavat ihned ale najskor po 3 mesiacoch.Samozrejme treba si jazvicku natierat az niekolkokrat denne a ucinok spociva vo vybieleni a nie v odstraneni.To je mozne dosiahnut bud chemickym peelingom,co v tvojom veku by som este neodporucala alebo laserom.