hrčky

Príspevok v téme: hrčky
čučo

dobry den. utrobila sa mi jedna hrčka na velkych pyskoch z vnutornej (hladkej) strany. je ako hrasok a strasne na dotyk boli. tmavocervena.natrela som to malilinkou kvapkou cajovnikoveho roztoku. do par minut mi to zahnisalo a prasklo a vysiel taky zeleny neprijemne vonavy hnis. vsetko som to vytlacila a poriadne umyla v sprche. pojdem aj na kontrolu na gyn. ale neviete co to mohlo byt? este to trochu boli.

snoopy021

nie to nebude "jebak". mne sa to objavilo uz pred asi 4 rokmy, hrcka sa zvacsovala potom vyhnisala praskla a dala sa vytlacit, nic som s tym nerobila, myslela som ze to nic nieje. no ale hrcka sa objavila znova.ked mi kozna povedala ze to sa musi vyrezat,uz som u doktora nebola.rok som mala pokoj, potom sa to znova objavilo - tak 2x za rok, a od vtedy stale.aj teraz to mam na obidvoch stranach,budem musiet ist gynekologovi, ale strasne sa bojim, ze to bude musiet rezat.neviete niekto poradit ako sa toho zbavit - bez bolesti? =(

alzbee

Podla mna normalny "jebak"...tiez som parkrat tam dole mala hnisavy pupak, ktory sakramentsky bolel este aj po vytlaceni.