Obzerá sa za inými

Príspevok v téme: Obzerá sa za inými
Priska

Mám priateľa relatívne krátko, inak je vcelku milý, ale veľmi mi ubližuje, že sa aj pri mne obzerá za inými. Nerobí to vždy keď spolu niekam ideme, ale keď ho nejaká zaujme, tak si ide krk vykrútiť, jak ideme ďalej vkuse na každom kroku sa po nej vytáča. Komentáre má asi také, že aká je to škrata, že má celulitídu (v skutočnosti samozrejme žiadnu nemá), že má nesúmernú postavu a pod. Vyberie si pritom sexicu čo vyzerá napr. ako klon Pamely Anderson ako posledne (akurát že nemá až taký extrémny hrudník), čiže je viac než jasné, že myslí úplne opak toho čo mi hovorí. Mne to ubližuje, cítim sa menejcenná, mám pocit, že hoci je so mnou, najradšej by mal nejakú sexbombu a mňa má len preto, že sa na nič lepšie nezmohol. Ja som taká úplne obyčajná, nie som škrata, aj sa občas nejakým mužom páčim, hlavne keď sa nahodím, ale napriek tomu sa nemôžem ani zďaleka porovnávať so sexicami ktoré vyzerajú ako vystrihnuté z módneho časopisu. Už mi z toho tak hrabe, že mám zlý pocit aj keď vidím nejakú takú krásavicu hoci s ním nie som. Bojím sa s ním ísť von, sexíc je plné mesto, furt si má z čoho vyberať. A hoci sprvoti som pri ňom bola dosť žhavá do sexu, docela ma to prešlo, nemám na to chuť, neviem sa uvolniť, mám sklučujúci pocit že sa mu nepáčim, že ma má len tak a že si predstavuje tie bohyne z ulice. Ešte podotknem že on nie je tiež nejaký zrovna veľký krásavec, hoci si o sebe dosť myslí. Čo mám robiť?

purblanka

tak ja nemám super postavu,a nie som neviem aká krásavica.Moj sa teraz zaregistroval na FB,a dávnejšie mu písala jedna 23 ročná,može mu byť dcéra.A včera potvrdil jej priatelstvo.Tak som mu vravela,nech jej píše,že aj ja budem.Neviem,čo ona sa mu stále natíska-on má 48.No chápete to??

lucikika

no tak ja chodims mojich chalanom dva roky.on je velmi pekny naozaj taky babsky typ a ja osm podla mna normalna celkom pekna baba..sice nemam kozy stovky ale tak...postavu okrem nich mam uplne ze pohode...ked spolu ideme po ulici, brutalne ma ide roztrhnut ked sa kukne nejakej na kozy a popri tom mi vravi ze velke sa mu nepacia:D no jasne:D citim sa ako chudera ale asi to je aj preto ze si vobec neverim..vela ludi mi vravi ze som pekna sexi zlata nevem co..ale ja si to nemyslim...mam od puberty komplexy koli malym prsiam a preto sa podcenujem..trpim len ja viem ze ma miluje ale viem aj ze sa kukne sem tam na ine..ked mu to poviem povie mi ze som ziarliva a ze si vsimal akurat to auto co slo okolo a nie tu zenu:D a zdy si najde nejaku takuto vyhovporku:D niekedy mi to je aj smiesne ze som ako tupa ale tak...musim mu to povedat lebo b ma roztrhlo...neviem..co mam robit..nevsimat si to sa neda...

purblanka

odprevadil ma k dveram,a ostal tam-na tom vystupení vystupoval on,spieva v subore-tak musel tam ostať.Vravek ze som chorobne žiarliva,a dnes rano mi napísal,že ma ľúbi aj ked sa nám to kazí.

Barb 26

Myslim, ze kazdy chlap sa otaca za inymi, ale ak to robi velmi okato, asi by mi to tiez trochu vadilo... asi by som sa s nim porozpravala..

lillyann

Baby, aj ja som toto riesila, teda u mojho prveho priatela, ked som si mysela, ze predsa sme spolu, nic ine pre neho neexistuje, som sa zmylila. A namiesto toho, aby som si myslela, ze on sa zmylil, ked cumi po druhych zenach.

Chlap ma proste pudy. V dnesnej dobe, ked je monogamia u nas normalna, tak povacsine si svoje pudy ukaja na porne alebo si len cumi po inych, no castokrat to len tam ostane. Dokonca vtipne je, ze on SI ANI NEPAMATA ako ta baba vyzerala, zatial co "nas" to zere este tyzdne a porovnavame sa.

Vam nestaci, ked vam chlap odovzda srdce, penis a este chcete aj jeho oci??

Je mi tych chlapov luto :( Kedysi som bola jednou z vas, no porozmyslala som o prirotach. Mozno by ste aj vy mohli rozmyslat.

ramirka

ja si myslim ze si nemala odist a nechat ho tam nech sa zabava a ocumuje v pohodke ako sa len da....presne radsej povedat nech aspon vie ze si to vsimas

siisa 25

nemala si odist,po skonceni si sa mala s nim porozpravat co to malo znamenat,to ze si ho tam nechala sameho nevesti nic dobreho a vobec preco neodisiel s tebou

mojsegrik

čo má robit,stale mi vraví,že ma miluje,aj mi to dokazuje,ale včera sme boli na jednom vystupení,a tak sa otočil za jednou pani v minisukni,ze ma išlo poraziť.Pritom prednedavnom sme sa vzali,a v tej dedine ma skoro ešte nik nepozná.Myslíte,že si to nik nevšimol?Bolo to spojene aj s tancovačkou,ale ked som voidela ako jej pozrel na zadok,chcela som ist hned preč.Aj som odišla a bol ma odprevadit k dveram.Myslíte že nie som normálna?