cem byt fakt vyššia =D

Príspevok v téme: cem byt fakt vyššia =D
sylvia2829

joj ako ja viem že je to blbé že nás deti zaujíma také blbé veci že ceme narásst ale ja fakt bý som cela aspon 5 centimetrov joj necem mat 160 aké lieky by mi pomohli narást bo ja pijem mlieko atak a dako nic ale ráno ked sa zobudim tak sa mi zdá ked sa meriam že mam 161 a alebo viac a večer mám skoro pod 160 je pravda že sa vecer clovek zmenší?=)

Carmenita

ja mam 177,vzdy ma brali za starsiu,takze to ma vyhody,ale zas naozaj nemozem nosit vysoke krasne lodicky a musim sa vyhybat vsetkym konarom :)).a dost sa hrbim..ale nemenila by som,treba byt spokojny s tym,co nam priroda nadelila,lebo v zivote su i vacsie trapenia..

mica4

Caute, budte radi, že ste nízke, vy to môžete vylepšiť vysokými topánkami. Ja ich totiž zbožňujem, dobre sa mi v nich chodí, ale mám výšku skoro 180 cm a keď si obujem pekné topánky, tak som ako kobyla...

mifor

Aj ja chcem byť fakt vyššia zlatko, ale čo keď to už nejde, mám sa zblázniť? Meriam ani nie 145 cm. No, čo by si robila? Buď rada, že máš toľko, koľko máš. Ináč je naozaj pravda, že človek je večer asi o centimeter nižší, lebo sa mu spľasnú medzistavcové platničky.