Chcem byt herecka, ale...

cestazaherectvom

Ak hľadáš základné informácie ako začať s herectvom, nájdeš ich na youtube kanály cestazaherectvom TU: www.youtube.com

Ak ťa herectvo zaujíma a chceš si vyskúšať, čo musí herec zvládnuť skôr ako sa postaví na javisko, prihlás sa do minikurzu zadarmo TU:
cestazaherectvom.sk

A ak to myslíš naozaj vážne a chceš sa pripraviť na talentovky alebo konkurz, tak odporúčam kurz medium TU: cestazaherectvom.sk

Otakař

Ľudia, nebláznite. Všetci slovenskí herci sú Maďarskí Židia, alebo členovia tajných spolkov. Ich úlohou je byť nástrojom ovládania spoločnosti cez populárnu kultúru. Tí si medzi seba len tak niekoho nepustia.

lost

Len nech tej 11 rocnej nezblbne niekto rozum a za 2 mesiace sa docitame ze zmizlo 11 rocne dievca.. ked si uz tak verejne pyta pomoc a dava email..

°121321

Strasne sa chcem stat hereckou ale pred 4 rokmi ma rodicia prihlásili na basketbal a ma nechcu odhlasit no a mam 10 rokov tento rok budem mat 11ak poznate daco podobne s hereectvom tak mi napiste na tento E-Mal:michaela.svobodova@zoznam.sk viete stale si skusam herectvo newiem prestat kazdy mi hovori ze bi som mala byt modelka alebo fotomodelka lebo mi hovoria ze som pekna chuda a aj fotogenicka no proste ak daco poznate tak mi napiste ano strasne pekne vam dakujem ak by ste si chceli somnou pisat to moze len ten ktori mi pomoze na ceste stat sa hereckou dakujem kazdi den chodim na mail aj tu tak dakujem Ahojtééééé.

ta3

Nicolette,
ak naozaj tuzis byt hereckou, tak sa rodicmi nedaj odradit, ide predsa o Tvoju buducnost, ked je nam praca konickom, nemoze byt vacsieho naplnenia, ja som mala talent, ktory bol u mna vyrazny od utleho dievcatka, milovala som hudbu (a stale milujem), ale moj konzervativny otec mi hudbu ako povolanie rezolutne zatrhol a sam mi vybral povolanie, povedal, chemia ma buducnost, tak pojdes studovat chemiu, v tom case mal pravdu a chemia je ako veda aj velmi zaujimava, ale hudbu by som bola robila celym srdcom a to by bol neporovnatelny rozdiel, aby som neopakovala zasadne chyby mojich rodicov, svoje deti som v tomto smere nijako neovplyvnovala, poradit som poradila, ale do nicoho ich nenutila, Nicolette, ak chces byt v zivote stastna, chod za svojimi snami, Tvoji rodicia by to mali pochopit (moj otec ziadne umenie neuznaval, vtedy bola aj trochu ina doba), porozpravaj sa s nimi otvorene a rozhodne im daj najavo, ze od svojho zameru nehodlas ustupit, kludne pouzi moj pripad ako skvely pripad, kedy rodic pobabral zivot svojmu dietatu, drzim palce

jaymz

Ahoj Mam 13r.Ja bi som chcel hrat v niakom filme alebo seriali. Hral som v skolskom divadle.Neviem spievat. Ak by bola niaka sanca tak sa prosim ozvite.
Dakujem.
Marek

Maja141

Ahojte:)) ... chcela by som byť herečkou, lenže mám dva problémy :( .. 1. neviem spievať a 2. neviem na akú strednú školu by som mala ísť. Neviete mi prosím poradiť?? ... Veľmi vadí, že neviem spievať?
Odpovedajte na môj mail .. Ďakujem :)