Prva menstruacia

AnOnYm98

ahojte ...ja mám prvú menštruáciu za sebou,iba pol roka ešte nepravidelná....prvý týždeň som strašne krvácala to bolo hrozné...keď si zvykneš a budeš dbať na správnu hygienu všetko bude ok..ja som bola háklivá na to keď sa ma na to vypytovala mama....mám 14 rokov a viete aké to je..to je všetko :)

katika88

Ja poviem k tomu len tolko.Moje prve kramy boli totalne slabunke a trvali len jeden den...a dalsie uz boli take ake mavam doteraz, dost silne a trvaju aj 5-6 dni takze vsetko je ok neni dovod zakladat kvoli tomu kopu tem.Mas 13 rokov tak co ine by s tebou mohlo byt?A ked chces vediet kedy dostanes dalsie tak si ved menstruacny kalendar a budes mat vacsi prehlad.

iginka

Toto nie je všetko co popisala, zalozila aj temu sprostý menzes, asi naozaj potrebuje no nie len poradiť ale aj .....

chlapina

boze boze co to je s tebou CICA, mas kramy a ides sa s toho dosrat...KEBY TO PISALA KAZDA BABA CO TO DOSTANE TAK JE TOTO FORUM NA HOVNO...
a mamku mas naco, alebo skusene kamosky...

mysicka229

ked dostanes to iste aj na dalsi mesiac tak to kramy boli to sa neda takto povedat.nemusia to byt kramy ale aj mozu byt.musis si to odsledovat ci to budes mat uz kazdych 28 dni

ivka33

to suhlasim..ja uz panna niesom, a tampony mi akosi ,,nesedia,,. ..a vazne si robis zbytocne obavy, strachovat by si sa mohla ak by si to mala aspon 10 dni a by to neprestavalo...

daisy

Tiez sa cudujem, ze o tom nevie tvoja mama. ta poradi najlepsie. Moj prvy menzes trval sest dni a bol silny a bolavy. kazda sme ina. urcite nemas cysty, neplas sa, mna v tvojom veku by tajke cosi ani nenapadlo. Tampony ma vacsinou panna problem pouzivat, ostan pekne pri vlozkach.

cica

ivka si zlata dakujem uuplne si ma ukludnila a s maminou som o tom hned hovorila,ale v tomto smere vie este menej ako ja :) a pritom je zdravotna sestra haluz ne??to vies choroba z povolania:-)

ivka33

teraz ma este napadlo ze ak sa o tom s maminou nerozpravas, tak sa skus spytat kamosiek ak uz mali..urcite ti poradia..alebo starsej sestry ak mas....:))