červik pod pazuchou

Príspevok v téme: červik pod pazuchou
deena

ahojte mam problem moj otec ma niečo ako znamienka pod pazuchami ibaže je to ružovučke a natiahnute trochu do dlžky možno aj 7 mm a ma ich cca aj 4 a pozrel som na svoju a ja tam mam tiež niečo take ale ešte maličke neviete čo to je?ked zatiahnem z uterakom aj to niekedy boli je to presne pod podpazušim

alzbee

Ale to sa nemusis hanbit...plno ludi take ma a hlavne kozna vidi tieto veci denne...pokial je to moc malicke, tak to asi neodstranuju (myslim si)...a inak to podla mna vypaluju tekutym dusikom alebo vacsie mozno vyrezu.

deena

a akym sposobom to odstranuju?ja sa to hanbim čo i len ukazať doktorke ani moja mama a otec nevedie o tom že to mam ale teraz sa mi to brutalne zčernalo a škrabe to a boli to a je to teraz ako spučene bruško kliešta ale iba to tak vyzera

Aduliena

Ano, je to fibróm a kožný lekár ho veľmi jednoducho odstráni, ani to nebolí. Moja mama ich mala veľa pod pazuchou, postupne si dala odstrániť, ale musela za to platiť, lebo to poisťovňa nepreplatí, vraj je to "kozmetická chybička", tak za jeden fibróm platila 1,32€.

alzbee

aknitka: vedela som, ze sa to vola na F, ale stale mi behalo po rozume fibrily:) tak dobre vediet, ze je to fibrom...ale inak je to vraj dedicne. V nasej rodine to ma hlavne babka :-/

Ema132

neviem ci som to spravne pochopila, ale podla tvojho opisu som si to predstavila tak ako som ja mala...mala som medzi prsiami v strede hrudnika take "znamienko" neviem ani kde a kedy sa zjavilo... take cca 5 cm dlhe vystupujuce, ruzove...dala som si to odstranit laserom a vsetko je ok:)

aknitka

volá sa to fibróm a ja ich mám tiež viac než dosť. a alzbee má pravdu je to len chybička krásy a na kožnom ti to môže lekárka jednoducho odstrániť.

alzbee

Viem, co myslis, ale neviem, ako sa to vola:D ja som take mala na krku a aj pod pazuchou. Na krku som to mala strasne malicke a kozna mi nato povedala len tolko, ze je to chybicka krasy a ze nech nenosim na krku satky a rozne nahrdelniky, aby sa mi to nedrazdilo a nedusilo. A kedze som sa satky nevedela vzdat kvoli imidzu :D tak som ju aj tak nosila...no stale sa mi to tam len mnozilo a uplne som sa za to hanbila.Tak som nakoniec satku prestala nosit a zacalo mi to miznut:)) a aj spod pazuch mi to zmizlo, ale akurat vcera som si zase nasla take dve malilinke:(( nechcem trepnut, ale asi to sposobuje HPV virus, cize si treba nejak zvysit imunitu a mozno ti to zmizne, kym je to male. Tvojmu otcovi to asi uz nezmizne-jemu by to vedeli odstranit, ked to ma tak velke.