Črevná sprcha

petricek

neviem ale ja som bol velmi spokojny s Colonixom.dozvedel som sa o tom od známych a začal som o tom čítat.mna presvedčili referencie z netu aj od známych a poradil som sa aj s mojím lekárom.mal som mensie problémy so zápchou,a preto som sa rozhodol vyskúšat ten Colonix.nakoniec som si ho kúpil.
určite sú aj lacnejšie a iné sposoby na črevnú sprchu,mna presvedčilo práve toto.a nemyslím,že s tým ,že som povedal moju skúsenost tu išlo len o nejakú reklamu.každý sme iný,malý príklad:mám brata,jemu pomože Coldrex proti nachladeniu a mne vobec.možno je to tak aj v iných veciach.ja len ešte raz dodám,že dakujem Colonixu,po kúre mi odišiel pocit únavy a napravila sa mi stolica.

RNG

velke mena a velke reklamy su obvykle velke podvody. Dobry produkt sa presadi po case sam aj bez reklamy.
Ocirtu preplachovanim criev by som odporucil len pri mimoriadnom zamoreni.
Inac staci brat extra vlakniny , ako spominane psylium alebo pektiny a arabinogalaktany. Aj ine, hrubsie vlakniny pomahaju cistit, ale tieto rozpustne su ovela ucinnejsoie, navias sluzia nielen ako "metlicky" ale aj velmi dobre absorbenty.

Extra vlakniny potrebuje dnes kazdy, lebo v nasej civilizovanej potrave je ich primalo.

acidko:)

ja som si tiez kupila za tazke tisice ten colonix, ale je to zbytocna strata penazi. rovnake psyllium si kupis v lekarni tak o cca 25eur menej, paranyl bol zbytocny, iba co som si pokazila nim zaludok (mam to potvrdene po vysetreniach)-ale bolo na tom plus,ze mi za to vratili peniaze,ked som im to do danej lehoty vratila a akurat bol fajny ten cajik, takze ak si budete kupovat z tohto nieco, odporucam maximalne ten caj a dat tolke prachy za jeden caj je dost vela, vsak si treba precitat zlozenie a dat si ho urobit niekde u bylinkara..inak su to zbytocne vyhodene peniaze. Ja som bola potom na crevnej sprche u dr, bolo to stokrat lepsie, za jeden tyzden vysli zo mna take paskudy, a nemusela som sa načgavat 3mesiace nejakymi liekmi... vyrazne mi to pomohlo a odporucam. alebo papat kyslu kapustu a podobne, alebo pit vodu z kapusty, to tiez robi ocistu. pripadne zname si robia ocistu tym kefirom - co sa tam davaju take tie mikroby a to ti doma robi kefir, alebo kombuchu.. je vela sposobov, ako si urobit ocistu..

petricek

na črevnú sprchu je velmi dobra vláknina.ja som si urobil črevnú sprchu s Colonix programom.je to vlastne produkt na prírodnej báze na prečistenie čreva. ráno 2kapsule Paranilu,cca 15-20min na to pol lyžicky vlákniny Colonix a večer 1 šálka Kleri čaju.prečistil som sa poriadne,ja som robil 2 mesiace ten Colonix program.originál recept.