tuzim milovat a byt milovaná

Príspevok v téme: tuzim milovat a byt milovaná
bambulka1307

Ahojte

Mam 25 r. Som panna, nemala som nikdy vztah. A myslím si ze v tejto dobe je to nenormálne. uz niekedy mi s toho šibe trosku. Stale som si myslela,ze som baculata a preto som sama. Ale ako pozeram je vela dievcat takych a maju pekne vztahy. preto som sa pokúsala aj spoznat niekoho cez net - ale stale do doslo len na prve stretko a dalsie sa neuskutočnilo a neviem prečo. Viem ze som hambliva a nikdy neurobím prvý krok - tak ako sa patrí na raka,ale čoraz viac a viac túžim po milovaní - maznaní, proste rozptýlení sa...

Aj ja som pokusala s masturbaciou - ale neviem ako mam sa pri tom spravit - ci vlastne co to je spravit sa hmmmmmmmmm ake to ma byt.

citim sa ako 15 ročné neskusene dievčatko - aj ked niektoré su omnoho skúsenejsie uz v tom veku

prosím co s tým ???

ora

Ahoj bambulka, nie je to nenormálne ale len je to ihla v kope sena. Ja mám 24, som panna a mám zhruba polročný vzťah. Ziskaš vzťah, keď bude z teba žiariť úsmev, optimizmus. Čím viac túžiš po milovaní, potom čo TI chýba to ešte viac narúša tvoju psychiku, skús sa sústrediť na niečo iné, skús preniesť myšlienky inam. Odporučam Ti kúpiť si knihu Tajomstvo príťažlivosti dvoch sŕdc, spoznaš kde robiš chybu,keď sa Ti po prvom stretku nik neozve. Možno je to v tom že zteba vyžaruje zúfalstvo.

blondinecka_

ahoj :) aj ja som rak.

ale uz davno sa tak nechovam. prekonala som ostych, a robim aj prve kroky :)

to ze si panna , z toho ti nemusi tak sibat, je to normalna vec nie choroba, ja mam sice 17 a nie som panna od 15 ale to je jedno.

proste skus sa odosobnit, najdi si priatelov, zabavaj sa , smej sa ,maj hlavne rada samu seba, ak sa budes pacit sama sebe, budes sa pacit aj ostatnym - ver mi !!! :)

a co sa tyka masturbacie - uvolnisa, zapni si ked tak niake porno, proste rob co ti je dobree :)

ale dam ti radu ak budes mat ten svoj prvy sex - tak bez alkoholu, bude sa ti nato totiz blbo spominat- ak si teda vobec na nieco spomenies :)

dufam ze som ti poradila, drz sa, a hlavu hore :))))))))))