Chcem blond

Príspevok v téme: Chcem blond
Blondska

Mám svetlohnedé vlasy,asi po lopatky,teraz mám blonďavý šampón,ale je to skôr medenné a chcem sa dať prefarbiť na blond,určite v kaderníctve,nie sama doma. Môžte mi poradiť,aký spôsob je najšetrnejší,nechcem skončiť zelenovlasá alebo ako kura.Koľko asi zaplatím? Treba to odfarbiť peroxidom a následne zafarbiť,alebo skôr biely melír? Aký je postup? Chcem,aby to vyzeralo čo najprirodzenejšie...a ešte,ako často je potom treba chodiť ku kaderníčke? Zafarbí mi potom vždy len korienky,čo vyrastajú?
Vďaka moc vopred :)))
(mám z toho peroxidu DOSŤ strach)

mel6662

Ahojte.Ja som hnedovlaska a dala som si blond melir,na husto a podla mna to vyzera fajn.No aj vsetci mi to pochvalili.Chcem prejst tiez na blond,ale chcela som nieco menej drasticke.A vyslo ma to aj so strihom na 14 eur.A to mam dost dlhe vlasy.

bara017

ahoj:) no ja som akurat dnes bola u kadernicky.. mam hnede vlasy a dala mi biely blond melir - dost husto, lebo chcem prejst na taky spinavy blond alebo ako nazvat tu farbu. No ale zatial to vobec nevyzera podla mojich predstav:( idem tam este zaciatkom septembra na doplnenie, tak dufam ze to bude vyzerat potom lepsie zatial asi vlasy v cope budem nosit:-/ vyslo ma to 40 eur ale tak je v tom aj upravenie strihu ale aj tak podla mna dost vela, melir je dost drahy ale tak lacnejsie ako nejake stahovanie farby a moje vlasy su teraz ovela suchsie tak sa musim starat viac, ale nemusis sa bat, myslim ze kadernicka musi vediet co robi