Môžem nosiť tampon ak....?:

Príspevok v téme: Môžem nosiť tampon ak....?:
peťa888

Ahojte mám 14rokov.a neustále ked som na kúpalisku tak kontrolujem svoje plavky či som to nedostala.ja som totiž krámy ešte nikdy nedostala.a tak čakám kedy prídu.Skúšala som si zaviesť tampon pre prípad.že by som na to bola pripravená na kúpalisku alebo ked to dostanem.a nemám s tým vôbec problém.tampon mi nevadí.a tak chcem vedieť či by nevadilo keby som pre istotu nosila na kúpalisku tampon ob.mini
poradte

kamill

aaaabbb, to je blbost, ze prvý krát to bude slabučké, som toho živým dôkazom.... a podľa mňa sa kľudne môže stať, že sa z ničoho nič odjavia na plavkách krvavé škrvny....ale nechcem strašiť:) ale náhoda je blbec... skús načúvať svojmu telu, možno ťa bude pred tým ako začneš krvácať bolieť bruško... inak neviem poradiť :) veľa šťastia:)

karioll

do vody s tamponom iba do morskej.a nasucho by som to nenosil,moze ti to poskodit sliznicu vaginy.keby si nahodou isla do vody,alebo ta tam niekdo hodil ci co,okamzite musis si ho vybrat a ked budes mat menzes musis casto striedat tampony,inac mozes zomriet na otravu krvi

aaaaaaabb

Peta, prvy raz to zacne slabucko, takze sa vobec nemusis bat ze za tebou bude plavat cervena skvrna .. obavy vobec nie su namieste .. najskor by si to asi v pripade kupaliska zistila na toaletnom papieri. Tampon nasucho v spojeni s kupaliskom je fakt prihlaska o mykozu ... ja by som na tvojom mieste v pripade, ze to pride naschval akurat na kupalisku si dala radsej alldaysku a sedela na deke alebo isla domov a na druhy den prisla uz s tamponom ..

poliewoocka

Petka, tak, ako pise Alzbee tampony sa nesmu nosit, ak nemas menzes. Vysusuju totiz sliznicu posvy, a ked sa napije, mozes dostat mykozu. Preto sa musi menit vzdy, ked vyjdes z bazena-ta snurka nasava doseba vodu. Ale v lekarni maju specialne tampony napustene vazelinou, ktore takemuto "napustaniu" zabrania:)

alzbee

No tampony sa nemaju nosit nasucho, ked nie je menzes...ved maj ich so sebou na kupku a keby si si nahodou vismla, ze ti dosli, tak az vtedy si ho daj.