Ako to povedat rodicom?

Príspevok v téme: Ako to povedat rodicom?
Cristi

Ahojte prosim vas o radu mam len 14 a pol roka viem ze som ece v puberte a v nej je vsetko mozne ale prisla som nato ze som lesbicka.Odkedy som si to priznala citim sa lepsie a zistila som ze to odjakziva vomne bolo,s chlapcami som si rozumela ako iba s kamaratmi aj ked som s dvomi chodila.To ze som lesbicka som povedala iba zopar kamaratkam no neviem ako to povedat rodicom =((( citala som vela pribehov ze rodicia za toto vyhodili deti z domu a ja sa bojim aby sa mi nestalo nieco podobne necem aby boli za moju orientaciu na mna zly ...poradte mi prosim ci im to mam povedat a ked uz ano tak ako =´(

bella-luna

Cristi, určite sa tým netráp...nie je to nič nenormálne a to,že sa tu niekto za teba chce modliť radšej ani nejdem komentovať..ale tiež by som radšej počkala s tým a nepovedala rodičom nič...možno sa ti to teraz nezdá, ale môžeš zmeniť názor....o pár rokov...ja som na tom zas presne naopak ako ty, v babami si vôbec nerozumiem a nemám ani žiadne kamarátky len kamarátov..a vždy tvrdím, že keby som bola chalan tak som radšej gay :)

crossetdante

Ja poznam jeden pripad. Mali sobas v cechach v jednej dedine obrovsky boooom, rodicia chodili pod zemnou lebo ludia na nich ukazovali (viete ako to chodi na dedine). Svadba vsak bola. Teda sobas, a ako to dopadlo? po 3 mesiacoch rozvod lebo jedna pristihla druhu ako ju podvadza s muzom. Takze pockaj dievca este chvilku nechod s farbou von. Vsak ak to budes citi aj za 5,10,20 rokov takisto tak sa nic nedeje.

Ach jajajj

No, podla mna im este nic nevrav, 14 rokov je este malo na to aby si bola na 100% presvedcena o tom ze si lesbicka. Moja kamaratka v tvojom veku si myslela to iste, doma ked to povedala, cirkus neskutocny, dokonca samovrazdu chcela spachat, v skole - hroza, kazdy na nu ukazoval prstom ale to bolo pred 16 rokmi, vtedy to ludia este nebrali tak v pohode ako dnes. Hned po strednej zila asi 2 roky s frajerkou no a ako to dopadlo? V 20 - tich pochopila, ze to asi len hormony zblaznili , nasla si frajera ( terajsieho manzela ) Je 7. rok vydata, ma krasnu dceru a doteraz nechape ako sa mohla tak mylit. Takze este daj tomu cas

renko

A co ta k tomu viedlo, tyka sa to teba? Nepoviem keby navrh dal niekto z tej temy, co strkas nos tam kde nemas? Vulgarne tam nikto nenadaval, tak co ta do toho?

alzbee

renko: a preco mi toto pises do tejto temy? Bolo to aj v pripomienkach vysvetlene, lebo tiez sa ma to jedno dievca pytalo, ale uz je to zmazane...rozhodovacie privilegia ma jedine Admin..my ostatni mozme akurat tak napisat pripomienku a to som ja vyuzila.

renko

alzbee, preco v pripomienkach radis administratorovi že ma temu" povinne ockovanie " uzamknut?
Vobec si tam nediskutovala, az na jeden prispevok.
Mas tu nejake rozhodovacie privilegia?

JT

Alzbee môžem sa tu pýtať čo chcem aby mi vadilo, že strápnujem. Seba strápniť nemôžem, pokial niekto nezistí kto sa srýva pod nickom JT. A neboj sa ja chápem každý druh orientácie, to asi ty nechápeš. Vieš, ak si ty bisexuálka tak sú tvoje odpovede na mieste a keby to napíšeš vopred tak hneď chápem tvoje príspevky, ale na čistú hetero sú tieto výroky nemiestne. A mimochodom ja ťa neurážam, ty si sa sama zaradila do tej kategórie svojou váhavosťou. A kebyže sa to stane môjim deťom tak čo už mal by som ich rovnako rád, veď ja som nikde nepísal, že homosexuáli alebo bisexuáli sú dementi a že niečo proti ním mám, ale tí čo nevedia presne o svojej orientácii sú dementi. A možno ani nie len ja to nedokážem pochopiť váhanie, u mňa také niečo neni. Musím sa raz toto spýtať nejakej čistej hetero čo ona na to povie. A neboj sa nezničila si ma psychicky, lebo som si vedomí, že to až také strašné zatial neni. A keby aj bol taký systém tak ja sním nič nenarobím. A ďakujem za poprianie v hladaní tej 100% istej.