znamenia a láska

Príspevok v téme: znamenia a láska
mary_claire

Strelec je príliš slobodymilovný a dobrodružný pre stabilného a rodinne založeného Raka. Ich ciele a túžby sú protikladné. Tento vzťah bude Strelca čoskoro nudiť a Raka môže naopak zraniť. Pre trvalý vzťah sa nehodia.................ja som strelec a priatel rak,vseto co tu pisu je pravda,ale sme spolu uz vyse 2 rokov,a nemyslim si,ze koli tomuto by sme sa mali rozist,ked sa lubime no nie?

mellinda

Nefunguje to 100%tne, ale aj tak na tom nieco je. Horsie by bolo, keby strelec bol tvoj priatel :-)) Raci chlapi su dobri, spolahlivi. Byvaly bol strelec, a to bolo velmi zle...a zaujimave je, ze poznam viac chlapov-strelcov, ktori pre vztah boli doslova katastrofa. Ale ako hovorim, nic nie je stopro :-)) Zalezi od kazdeho cloveka.

alzbee

Ale toto su take hluposti podla mna...ved na svete je vyse 6miliard ludi a len 12 znameni...to znamena, ze 500 milionov ludi sa sprava ako Byk, dalsich 500 milionov ako Rak...atd...ja som Byk a tiez, ked si precitam charakteristiku Byka, tak mam pocit, ze vsetko na mna sedi. No keby mi niekto zakryl nadpis, ze o akom znameni si vobec citam, tak by som sa asi nasla v kazdom...takze hladat si podla toho partnera, alebo sa kvoli tomu rozchadzat s niekym mi pripada byt hlupe. Mozno by som tomu verila, keby mi niekto, kto sa tomu rozumie, mne a mojmu partnerovi presne vyratal podla casu narodenia, postavenia planet..atd., ze aku mame vlastne povahu. Lebo takto je to strasne vseobecne vsetko.