nastrelovanie nausnic

Jojdo

Čaute, som chalan a dal som si asi pred rokom nastreliť naušnicu do laveho ucha v novych zámkoch. Vôbec to nebolelo, len si musis povedat ze to zvladnem a vtedy ta to oliet urcite nebude, ale ak tam ide clovek so strachom tak ho to urcite bude boliet
takze tak majte sa
Jojdo

Eileen

Ja som si dala nastreliť náušnicu do ľavého ucha za 8 eur v KE. Obávala som sa, ale je to super, trošku to zaštipne ale potom úplne v pohode .) Keď ťa to omrzí, jednoducho si ju vyberieš a dierka za pár týždňov zrastie :)

Monii

ja mam jednu dierku navyse na lavom usku, samotne nastrelovanie nebolelo len to potom stipalo, ale v pohode to je, uz ked som to ja prezila.. :D a davala som si to robit v zlatnictve, stalo cca 5 eur aj s nausnickou, ja som si to ani vobec necistila a v pohode to mam :D dala som si to na narodeniny v decembri minuly rok.. a nausnicka sa ma krutit, ale jemne, pomaly, a do jednej strany.. tak sa nebojte :)

n!k4

myš, neviem ci boli nastrelovanie, ale pouvazuj aj nad prepichnutim ihlou. Na viacerych strankach som citala ze sa to menej zapaluje a skor sa hoji. Ihlou bola u mna prva dierka uplne v pohode, druha trochu zabolela ale bola to sekunda..

Nats

Prosím vás kde mi nastrelia náušnicu v Ružomberku okrem toho tetovacieho štúdia na Mostovej ? Vopred Ďakujem