Make-up na mieru :)

Príspevok v téme: Make-up na mieru :)
Zuzk

Ahojte, potrebovala by som poradit, do akych odtienov licit - mam totiz pocit, ze nech si dam na seba cokolvek, vobec sa to ku mne nehodi a stale neviem najst napriklad spravny odtien tienov na oci a podobne. Oci si vacsinou ani nemalujem, ale obcas je na to adekvatna prilezitost a chcela by som mat na tvari nieco, co mi slusi:) Mam vcelku prijemnu tvar,tmave vlasy, zeleno-modre oci a pomerne svetlu plet- teda hlavne v zime . Nevedel by mi niekto poradit ? Ak to bude potrebne, mozem poslat aj fotku tvare . Dakujem :)

kiki na

keď už niekto založil takúto tému, tak sem napíšem ja svoj popis, lebo mám podobný problém ako autorka:)
mám pomerne širokú tvár, široké lícne kosti, tenké pery, modro sivé oči a také ryšavé vlasy, nie však úplne červené... skôr také mahagónové:)

dakujem

mellinda

Odtien make upu je najlepsie skusat na dennom svetle, bud na okraji brady, alebo na zapasti. Nie na chrbte ruky, pretoze tam je plet tmavsia, opalenejsia. Viem, ze v tunajsich drogeriach maju vacsinou pulty s dekorativnou kozmetikou zastrcene v zadnom rohu pri umelom svetle, ale neboj sa kludne s odtienom ist aj cez celu drogerku na denne svetlo, len urcite nekupuj na slepo. Co sa tyka farby tienov, ked sa nevies rozhodnut, najlepsie su neutralne farby, ktore sa hodia ku vsetkemu, napriklad hnede tiene. Skus pouzit svetlejsiu hnedu najprv na cele oko a potom tmavsi odtien na vonkajsi okraj viecka. Ked mas zeleno modre oci, urcite sa ti budu hodit aj zelene tiene, skor zemite, tmavsie odtiene, alebo ich kludne skombinuj aj s hnedou, tym istym sposobom, ako som pisala vyssie. najlepsia metoda je skusat, posadit sa doma pred zrkadlo, ked mas cas, skusit jedno oko nalicit jednym sposobom, druhe inak, porovnat.:-)) atd.