Ako na vas pvosobia ludia ktori abstinuju...

jajkafr

jajka001 si môj človek nechápem prečo každý vidí zábavu iba v tom, že sa ožeré zrobí bordel na druhý deň si nič nepamätá a je mu zle

Strejdo

:-Pbebe. Hambil by som sa nieco take pisat na tvojom mieste. Vidno, ze si taky isty, ako ti, ktorych kritizujes, ze ked nepiju tak sa nevedia bavit. Tak potom sa radsej ochlasces a je zabava. Ti poradim nieco, chod za farara, tam mozes chlastat omsoveho vina kolko chces a zadara. A zaroven nemozes mat deti, co by som ti ani neodporucal pri tvojom zmyslani, pretoze vychovas z nich take iste opice.

jajka001_

my ked robime zurky tak je jedno ci pijes ci nie hlavne ze sa bavime, ludia co sa ozeru a robia bordel tiez nie su vitani

:-Pbebe

linda :D moja rec taktiez ma to drazdi ked vsetci piju a jeden zacne strajkovat ze ne ne ... ako ja na chaty a podobne akcie takych ludi ani nevolam tiez sa pri nich neviem nejako uvolnit a proste mi vadia lebo sedia a nic nerobia, nic nerozpravaju, nieje s nimi proste sranda ako by tam neboli. nepoviem keby sa vedeli aspon bavit ale taky ludia co nepiju sa bavit nevedia aspon takeho cloveka nepoznam...ale ba teraz ma jeden napadol co nepije lebo nemoze koli psychickym problemom :D ale s nim je aspon haluz aka-taka :D keca smeje sa nema s nicim problem aj nam naleje :D

brieta

ludia ktori abstinuju a predtym pili su pre mna hrdinovia.Dokazali prekonat strasne tazku vec,kto tym nepresiel,alebo aspon nepoznal niekoho blizkeho kto s tym ma problem asi nepochopi.
aninim drzim palce aby sa ti darilo,vaz si sam seba,si original,nenahraditelny ako kazdy clovek na svete.prezi krasny zivot a tes sa z neho.

jajkafr

Linnda_260
Nikdy nevieš prečo daný človek nepije alkohol. Možno užíva nejaké lieky, možno má nejaké ochorenie... a preto nemôže piť alhokol. Možno mu to len nechutí, alebo nemá rád pocit keď mu je zle z alkoholu. Není to preto, žeby chcel trhať partiu.

Ľudia myslíte si, že opiť sa do nemoty a vystrájať sprostosti je frajerina? Je to znak dospelosti? Nie mýlite sa je to znak sprostosti. Obdivujem ľudí, ktorí sa dokážu zabaviť aj bez alkoholu. A nechápem tých, ktorý sa bez kvapky alkoholu nedokážu poriadne uvoľniť.

renusi

ahojte,ved to super,niektorým ludom to tazko vysvetlit,pozeraju ,ze ten clovek nenormalny,no po case si zvyknu.ja neviem co to opica alebo okno z alkoholu a myslim,ze som normalna:))

Linnda_260

Ľudia, čo abstinujú - je to ich vec, nemám na to žiadny názor, je mi to jedno. Ale neznášam, keď sme na akcii, alebo chate a je tam jeden, ktorý nepije. Na mňa takýto človek na takej žúrke pôsobí rušivo a aj sa bojím pri ňom uvolniť. Trhá partiu a ani nechce. Inak proti abstinentom nemám v podstate nič.