vynechana menstruacia

Príspevok v téme: vynechana menstruacia
Lubica17

ahojte zeny! chcem sa vas opytat, ci sa vam uz niekedy stalo (hlavne teraz v lete), ze vam menstruacia jeden mesiac vynechala. ja ju mam inak pravidelnu, vzdy nejake vykyvy do dvoch, troch dni, ale teraz je to uz siedmy den a menstruacia neprisla. je to normalne? len tak pre informaciu, v dolnej casti bruska ma uz tyzden pobolieva, neviem cim to je. ani pred ani pocas menstruacie ma nezvykne nic boliet, tak teraz neviem cim to je. co by ste mi poradili? a hlavne by ma zaujimalo, ci sa vam uz tiez niekedy stalo, ze ste menstruaciu nemali.

Lubica17

Jozefina, dakujem, som uz objednana ku gynekologovi, ale az na buduci tyzden. A teda tie priznaky boli totozne s mojimi? A citila si bolest aj v okoli obliciek? A uz si sa z toho vyliecila? Dakujem ti za odpoved.

Jozefína

Ahoj Lubica17,
odporúčam, aby si navštívila svojho gynekológa, ktorý Ťa vyšetrí a zistí presný dôvod.
Môže to byť hocijaký problém. Ja som mala pri takýchto príznakoch (vynechanie menštruácie, bolesti v podbrušku...) cystu na vaječníku. Nič vážne, zmizla sama.
Ale môže to byť v Tvojom prípade niečo iné a preto si určite nájdi čas na lekára, nenechávaj to na diskusné fórum. Diskutovať sa dá o varení a pečení, nie čo sa týka zdravotných problémov.
Radím Ti len zo svojej skúsenosti.
Prajem pekný deň.