Alternatívna medicína?!

Príspevok v téme: Alternatívna medicína?!
cudliprstik

Ahojte. Nemá niekto prosím Vás skúsenosť s liečením za pomoci alternatívnej medicíny. Začali mi veľmi silno padať vlasy, tak ma manžel zobral k páru liečiteľov do Dvorov nad Žitavou. Majú tam taký prístroj, vyzerá to ako väčšia myš k počítaču, položíš na to ruku a zisťuje ti prípadné choroby. Išla som tam s vypadávaním vlasov, a prišla som domov preplašená na smrť. Povedali mi, že vraj trpím boreliózou, hoc ma nikdy kliešť nepoštípal, vraj budem mať aj astmu, nemám vraj žiadny imunitný systém a organizmus mám plný toxických látok a plesní. Zhotovil mi dáku tekutinu vo flaštičke - hologram, a predpísali mi nejaké holandské kvapky, čo príde na dobierku. Vraj keď sa nebudem u nich liečiť, tak dlho nepožijem. Prosím, prosím má už niekto takéto skúsenosti, dá sa tomu veriť? Určite som preplašená natoľko, že idem na komplexné vyšetrenie, ale teraz neviem, či mám všetky tie kvapôčky aj užívať. Za skoré odpovede ďakujem.

Pag

Ja by som chcel povedať k veci (ako poslanec), že asi je tých bezdomovcov príliš veľa na môj vkus. V Rakúsku, kde mám švagra, tak tam dávajú ľuďom toľko peňazí, aby sa tými bezdomovcami nestali.
Ako ok, ok, hrubý domáci produkt zajíma každého, konzistencia, pevnosť a pružnosť, aby sme nič nevynechali:-)

Preteba

cudliprstik, ani sa Ti nečudujem, že máš strach a to nie je všetko. Ozvi sa, mala som skúsenosť
1preteba1@gmail.com

mjanik

vyhľadaj akupunktúru,podľa akupunktúry je to záležitosť obličiek,sú slabšie.Po posilnení obličiek,budú vlasy znova rásť. Veľa krát vyskúšané, s úspechom!!!

Simona Urbanova

Mne pomohla tato pani: -odkaz odstránený-
Tiez som mala zdravotne problemy, tak som za nou isla. Porozpravala sa so mnou, na vselico sa vypytovala a potom mi povedala co mi je. Dala mi aj homeopaticke pilulky, ktore som brala asi 3 tyzdne a potom sa mi velmi ulavilo. Odvtedy mi nastastie nic nie je. Keby som tam bola isla prv, mohla som si usetrit trojmesacne trapenie. Netreba sa vsak vzdavat.

sovana

Dovolim si prispiet k tejto teme. S PC diagnostikou zdravotneho stavu mam velmi dobre skusenosti, ale treba si vybrat dobreho terapeuta, vzdelaneho, kto ma na to certifikat a skolenie. Rozhodne k tomu nepatri zastrasovanie ludi. Mat boreliozu nie je tragedia, hoci to nie je dobre. Rovnako ako mat virus EBV, CMV - tie tiez perzistuju v organizme a robia problemy. A nesiri sa okolo nich taka panika.

Rovnako si myslim, ze clovek by si mal dobre premysliet, co robil so svojim zdravim doteraz. Plakat nepomoze. Ked niekomu padaju vlasy, je dost mozne, ze ma rozhodeny cely organizmus. Ale zvladnut sa to da, len treba chciet.

doubledog

ja poznam nieco podobne, aspon podla popisu
a skusenosti s tym mam vynikajuce
takisto som mal boreliozu, ktoru mi nasli az tam
ale liecil som si takto aj vselico ine

je to najuspesnejsia metoda liecby, ktoru poznam