Je mi zo seba zle

Veu

Tucibomba: mala som tiez podobny problem meriam 162cm a vazila som 70kil mala som dost velku nadvahu a zacala som chudnut a schudla som na 5O kil za dva mesiace ak ti mozem poradit po stvrtej hodine by si uz nemala nic konzumovat ak by si nahodou bola moc hladna prve dni tak si mozes dat nieco male pod zub postupom casu budes menej a menej hladna telo si nato zvykne
co sa tyka stravovania ranajky by si mala mat peste vela zeleniny a tmave pecivo zo svojho jedalnicka by si mala vylucit biele pecivo obed normalny okolo tretej nejake ovocie alebo zeleninu a po stvrtej dost samozrajme treba cvicit ja som cvicila na Zoru C. dene dva krat po 20mim. a vysledok bol 20 kil dole za dva mesiace :) takze to fakt pomoho skus to aj ty a uvidis :)

narkozka

tucibomba: ak ti mozem poradit, ja mam 164cm a donedavna som mala 64kg. no nedavno som zacala vela cvicit, a hlavne som nejedla po piatej. doteraz som schudla na 61 a chcem ist na 53. naozaj to pomaha a nemusis sa nicoho vzdavat, teda aspon ja osobne sa nedokazem vzdat sladkosti no keby som ich vynechala mozno by to islo este lahsie...som velmi happy, naozaj to zabera a uz sa tesim jak budu vsetci zizat ked pridem taka chuda do skoly...:) treba si verit, hlavne si ver ze to dokazes!

čudná

Ahojte,
pridávam sa k vám, tým, ktorým je so seba zle. Nie žeby som bola príliš tučná, ale mám veľmi neforemnú postavu.
Vek: 30
Váha:58kg
Miery: 87:77:94

Nevadí mi nič, len ten pás. Nech robím, čo robím, ten pás je stále taký veľký. mám problémy aj s oblečením a všetko na mne vyzerá zle, pretože je malý pomer voči bokom. Viete mi niečo poradiť na pás? Ako docieliť menší, aspoň o 10cm.
Cvičím pravidelne, jem striedmo. Ďakujem.

ch.poradkyna

mysela som boky ako nyjsirsiu cast tesne pod pupkom..nie boky merane v oblasti bedrovych kosti..

takze neviem aky oblbovak

ch.poradkyna

ja som odjakziva mala velke boky..mala som to geneticky dane...a nikdy sa mi nepodarilo z tejto partie schudnus.az minuly rok..z bokov 105 je 80..

a ako sa mi to podarilo? pohyb + upravena strava..

vsetko ide ked sa chce...ked sa clovek do niecoho neruti bezhlavo ale si pozistuje aj nejake informacie...a hlavne ked sa na to da a kazdu chvilku sa na to nevykaslava ale dotiahne to dokonca

makleeer_23

tomu sa hovori geneticka predispozicia...treba sa zmierit..casom ked sa metabolizmus spomali to bude este horsie. Zatial si najdi vhodnu stravu od ktorej nepriberas.