najvacsie stresy na svete

Príspevok v téme: najvacsie stresy na svete
tralalala

ahojte ludia, neviete si predstavit ake mam stresy. mozno preto ze som este mlady zasran..ale..hm ale mal som s priatelkou sex-mala vtedy ovulaciu, bolo to prvy krat. pouzili sme kondom aj spermicid vhodny s kombinaciou s kondomom. bolo to pred tyzdnom asi.. uz 4 dni jej zevraj meskaju kramy:(( vravela ze posledne 3 mesiace to mala uz pravidelne,ma 17r. nejak mi to ale casovo nesedi. nie je ovulacia nahodov v strede alebo tak nejak? poradte skuseni prosim. mam dost strach aby som nebol ocko:((dakujem

miluska

tak toho by som sa fakt neobavala, vzhladom k tomu, ze ma 17nast a zacala pohlavne zit, to je uplne normalne a tym by som sa nestresovala ale ako napisal (a) new obetujem peniaze na test a mas po strese :)

new

V 17-tich ešte nemusí byť menštruacia taka pravidelna a ak zaroveň začala aj pohlavne žiť, môže to byť zmenou psychiky. Avšak pre pokoj, obetujte stovku na tehotenský test, upokojite sa a určite menzes dostane.

angelique

ak ste pouzili kondom, ktory sa vam nepretrhol, tak POCHYBUJEM ze je dievca v tom. No a co, ja mam vyse dvadsat a nemam menzes presne nacas. Ved ma holka iba 17, je to normalne ze jej meskaju. A este jedna vec - ak bola aj ona panna, tak je to uplne normalne ze meskaju. Pri strate panestva organizmus zazije taky mensi sok. A mozno by sa nemala tak stresovat, aj tym sa menstruacia oddaluje. A štyri dni predsa nie su ziadna pohroma človeče.