Bolesti pod kolenom

Helus

MAJCO odporucam ti navstivit reumatoga,ja som mala nieco podobne,a nakoniec pri artroskopii mi zistili reumaidnu artritidu,a mam to na vsetkych klboch uz.Tiez podla rentgenu bolo vsetko v poriadku,az na CT mi pozistovali vsetko mozne,a teraz som cakatelka na vymenu kolenneho klbu.

Mojco

Ahojte, Prosím Vás mohli by ste mi pomôcť... raz jeden deň keď som si viazal šnúrky a postavil som sa zacítil som bolesť pod kolenom.... pri prudkých pohyboch sa mi to stalo raz ... potom keď som ležal na posteli a postavil som sa a tak aj druhý raz... lenže som si potom nemohol sadnúť ale rodičia mi pomohli sa aj obliecť aj nasadnúť do auta... potom sme išli na pohotovosť tam mi povedali že s tým nič nemám... potom sme išli k ortopédovi... a ten že tam nemám nič že musím chodiť iba na rehabilitácie.. :) ... pomohlo mi to .... a včera keď som sa kúpal v bazéne a vyšiel som na breh kľakol som si a zase sa mi to stalo ale na druhom kolene... neviete náhodou čo by to mohlo byť ?...

odpoved

ak su bolesti dlhodobejšie, tak by mohlo isť naozaj o počiatočné štádium reumy, pre istotu chodte radšej k reumatologovi na vyšetrenie, ved Vám z nosa nik neodhryzne predsa.

ojka

milan123 u ortopeda som už bola, vraj mam len trochu poškodenu chrupavku, vraj to nič nie je, a bolesti som teraz začala mavať aj v okoli bedrového klbu :-(

oldman

Milá ojka ešte ma napadlo,že by si si mohla kúpiť vankúš z parafínom LAVATERM ,pomôže Ti aj ochladiť aj ohriať.Prajem Ti príjemnú liečbu.Je to úžasná vec.

Milan123

Kazdopadne navstiv ortopeda. Ak je to tesne pod kolenom moze sa jednat aj o poskodeny meniskus, pripadne
poranene vazivo. Meniskus si mozes poranit pri uplne banalnom pohybe - sliapnes trochu vedla a si "vedla".

oldman

Milá ojka,bolesti kolien mám od útleho veku,viem je to reuma,ale možno si niekde prechladla.Vyskúšaj masážny gél z pagaštanu konského-má hrejivé účinky.