ZIADOST O RADY

Príspevok v téme: ZIADOST O RADY
neelka

dobrý deň ženy, prosím vas ako zvládate to, ked dávate svojmu mužovi deti, ked ste rozvedené. Ako to prežívate, ako reagujete....nemáte stres z toho, nebolí vás žalúdok, môžete pokojne v noci spať?

Lebo ja tieto príznaky mám, nemôžem sa ich zbaviť hoci by som chcela...poradte mi čo mám robiť

Dakujem za každú radu.

neelka

lenže môj bývalý nechce malú kôli tomu aby bol s nou, ale kôli tomu, aby povedali susedia jeho, že sa stará...malá je tam dva dni a on jej vždy dovedie suseda od vedľa čo sa s nou hrá dva dni, nedodoržiava žiaden režim, ktorý ma z domu...a navyše mi chodí ukazovať svoje frajerky, ked dovezie malú domov.

z neho ako osoby mám hrozne nepríjemný pocit, taký to sa ani nedá opísať...strach mám z necho aj ked viem, že mi nič neurobí....uplne mám z neho traumu...pretože ma počas manželstva psych. týral...a vždy ked ho vidím, je mi hrozne..

konôpka

ja som rozvedena, mam 1 dieta-9r. ked sme sa rozviedli syn mal 1,5r., zo zaciatku to bolo tazke,tiez som nemohla spat, myslela som stale na to, ci mu nic nechyba, ci neplace a pod. potom sa to nejak ustalilo, no jeho otec si nasiel taku harpiu, ze mu zrejme zakazovala brat nase dieta, tak sa na 2 roky odmlcal a vobec sa nezaujimal o nasho syna. ked sa rozisiel s harpiou, tak mi pred Vianocami zavolal, ze si chce zobrat k sebe maleho, lebo vraj na vianoce nikto nema byt sam(??)dala som mu podmienky, ktore dodrziava a vlastne uz skoro 2 roky k nemu chodi nas syn a nie je ziaden problem.nemame sudom urceny styk s dietatom, ale ja mu ho davam kedykolvek to chcu obaja a niekedy, ked potrebujem odist, tak ho vezme k sebe. nemam ziadne obavy, zeby mu nieco hrozilo, 100% doverujem ex-ovi, co sa tyka nasho syna. no ak ale porusi nasu dohodu, tak ho nikdy viac neuvidi..