Ake tiene pre hnedoocky?

jarinka

Ahojte
chcela bi som vediet ak sa mam nalicit mam hnede oci,cervene vlasy,hneda pokoska male plnene pery,mali noste

Baja22

moncici, ja mám blond vlásky,modré oči a svetlu pokožku. líčim sa len čiernou špirálou a občas aj čiernou ceruzkou, len pripádam si v tom dost divno lebo čierna a svetlá nejde asi k sebe tak neviem nájsť "správnu cestu" k líčeniu. mohla by si mi poradit?

sminkarka

raz som neake mala,no taky priemer...teraz mam ruby rose a su uplne skvele,vydrzia cely den a maju velky vyber,krasne farby a za super cenu:)!

ploche_brusko

zelena, hneda, zlata...mne sa strasne nepaci ak ma dievca s hnedymi ocami modre alebo take strieborne tiene.... ale ta zelena je fajn a pekna, a ked nemas k comu " nosit" zelenu tak hnedu, ale tak pekne si vytienuj tu hnedu, do vnutra svetlejsou vonku tmavsou, uvidis budes kocka :)

sminkarka

hnedoockam sa hodia takmer vsetky:)to vam zavidim:Dale myslim,ze najviac ZELENE!minule som moju hnedooku kamosku licila s takym zelenym(asi ako ihlicie,taky tmavsi)a ta hneda z nej normalne svietila:)krasny kontrast:)

katka...

K hnedym ociam fialove, ruzovkaste, zelene a hnede. Ale musis vyskusat. Lebo kazdemu sa hodi ine. Nemusi sa vsetkym hnedookym hnedovlaskam hodit napriklad zeleny tien.

Anča

Očný tieň by mal podporiť tvar a farbu očí. Používanie farby podobnej očiam je veľmi diskrétne. Používanie kontrastnej farby je odvážne a zvýrazní farbu očí.

Harmonizujúce farby sú hnedé, zelené, broskyňové a medené. Kontrastné farby sú modré.

Na hnedé oči sa hodia tieto farby: okrová a žltá, zlatá, lososovo ružová, hnedá a medená a teplé odtiene modrej farby na večer. Ďalej sú ideálne všetky zemité farby, decentná béžová, vanilková, broskyňová a čierna.

Tip: Ozdobte očné viečka svetlo modrými trblietavými tieňmi. Dolné viečka obtiahnite o odtieň tmavšou ceuzou na oči. Vďaka tomuto osvedčenemu triku získate uhrančivý pohľad, ktorý zhypnotizuje aj ostrieľaného lovca šeliem. Tenký čierny nákres skvele kontrastuje s nežnými tieňmi a pôsobí sexy!

Na hnedých očiach vyzerajú nádherne aj tiene jemného zlatavého odtieňa, môžu sa doplniť aj trblietavou zelenkavou farbou. Obočie ešte dokreslite hnedou ceruzou, na riasy použite kvalitnú riasenku, ktorá sa počas dňa nemrví. Vyhnite sa hnedým tieňom, ktoré by na fotografiách vytvárali dojem uplakanosti.

Tip: Pokiaľ nosíte okuliare, zvýraznite oči, aby vynikli. Úžasné je dymové líčenie. Najskôr vytvarujte oko čiernou kontúrovacou ceruzou. Na spodnom viečku nalíčte uprostred oka linku dovnútra a smerom k vonkajšiemu kútiku linku vytiahnite pod riasy, aby sa spodné viečko akoby narovnalo. Dymovým tieňom potom oko vytvarujte a zjemnite linku. Tieňom smerujte k vonkajšiemu kútiku do stratena k očnému oblúku, na spodnom viečku tieň naneste tiež cez linku. Celé líčenie potom zjemnite telovým tieňom, aby tmavý tieň nebol ohraničený.

Akú farbu riasenky?

Riasenka čiernej farby vyzerá dobre na všetkých očiach a môže sa používať ráno aj na večer.

Riasenka hnedej farby dá riasam opticky väčší objem. Je ideálna pre športové typy a na denné decentné nosenie.

Fialová riasenka sa hodí na zelené a svetlé oči.

Modrá riasenka vytvára očiam mandľový tvar.

Transparentná riasenka vytvorí riasam tvar a objem. Perfektná je na deň a pre prirodzený vzhľad.