Mam nos ako prasiatko

Príspevok v téme: Mam nos ako prasiatko
luulu

baby mam otrasny nos,mam z neho depky.je akoby dohora-tak ako ho maju prasce+siroke nozdry=hotovy rypak!je aj velmi siroky a ked sa usmievam tak sa rozsiri este viac,vtedy je skor hroší,neaky taky ako maju napr.černosi.plastiku si nemozem dovolit- mam len 15,len prosim neberte ma ako neaku hlupu pubertiacku co riesi kazdu blbost.ja som si z neho nic nerobila,nic som neriesila...
jedneho dna este ked sme boli na zs,velmi som sa na niecom smiala a jeden spoluziak povedal na celu triedu aha aka hrosica!trochu som zosmutnela.po skole som bola vonku s mojou naj kamoskou,spoluziackou zaroven.na tvari mala taki zvlastny usmev.dala si dole celenku a konce celenky si vopchala do nozdier,do kazdej jednu,cim si rozsirila nos.zacala sa smiat.to akoze napodobnovala moj nos.ona sa rehotala ja som plakala.bolo jej to luto,ale stale sa trosku smiala.chapete?moja najlepsia kamaratka!tolko sme spolu zazili,tak sme si doverovali a vedeli sme o kazdom nasom tajomstve.a zrazu,sa zo mna vysmievala.ona je super baba nechapala som.

alebo som mala na jednej stranke fotku s kamoskou,ktora sa dala komentovat a jedna neznama baba napisala koment"pekny rypak"

ludia ja uz som zufala

kilbils

Ahojte vsetky co mate nejaky problem s nosom, ci vlastne nos je Vas problem...ja som mala to iste, velky, dlhy nos. Tie reci o tom, ze clovek si ma na sebe vyzdvihovat ine pozitivne veci a prekryje nos su sice pekne formulovana teoria, ale bohuzial pocity su ine. Viem to z vlastne skusenosti. Od svojich cca 15 tich rokov som mala tiez ostych za svoj nos, casom to prerastlo to toho, ze ludia si ma pamatali ako "ta s tym vacsim nosom" a tak ked som mala dostatok prostriedkov som v 25tich rokoch letela rychlostou blesku na konzultaciu a mam za sebou 2 operacie. Som urcite vyrovnanejsia a spokojnejsia so sebou. Takze moja osobna rada znie-chodte do toho vsetky a za kazdych okolnosti.

PS: rada poslem foto ak niekto by vahal...))
inak vobec to neboli a do tyzdna ste ok

SENDYNA

AHOJ BABY STRASNE VAS CHAPEM JA SA NENAVIDIM ZA SVOJ NOS JE DLHY SPICATY,A DVAKRAT ZLOMENY TAK SI ASI VIETE PREDSTAVIT AKY JE AJ KRIVY. JA BY SOM CHCELA NOSIK AKO MALE PRASIATKO.ALEBO AKO CERNOSSKE DIETA A NIE AKO BABA JAGA. A VY CO TAKE NOSIKY MATE NECHAPEM PRECO SA TYM TRAPITE AKY MUS LEN MOZE BYT KRAJSI NES TEN VAS?

Nikola123456

Ahojte. Aj ja mam taky problem. Najhoršie je to na fotka z profilu. Je to úplne strašné. A ta moja \"depka\" sa začala tiež tak že mi sestra povedala že mam velky nos. Strašne sa za to hanbim, nikde neukazujem svoje fotky... Naozaj je to hrozne. môžem mať napríklad pekné oči, alebo vlasy, lenže ten nos to všetko prekryje! poraďte

bonduelle

A ked chces posli mi tvoju fotku, ja ti poviem ci je to az take zle. Mnohokrat veci nie su az take hrozne ako si myslime. Moj email katka4713@centrum.sk

jaqueline

mam 17 a moj nos tiez nie je najkrajsi..ked sa smejem nejakym divnym sposobom sa este predlzi =D nevyzera to dobre, no co ale zabijem sa? snazim sa to prekryt inymi mojimi prednostami=) a vela ich nie je =)zameraj sa napriklad na vlasy ake nikto v tvojom okoli nebude mat a mas vyhrate =)
a kamoska to urcite nebola, ked sa k tebe takto zachovala..

bonduelle

Jedneho dna sa niekto do tvojho nosteka urcite zamiluje :) Vsetko je o sebavedomi, snaz sa na nom popracovat a potom ti uz neublizi ziaden posmesok. A kasli na taku kamaratku. Mala si sa jej opytat ci ona si mysli, ze je dokonala. Chybicka krasy sa najde na kazdom z nas.