Strašná bolesť krížov

ja40

ak sa nechystas na pohotovost,kde by ti dali asi injekciu na uvolnenie,tak si tam aspon zavolaj na 155,ze co mas robit,oni davaju aj takto rady po telefone.
moja sestra,ked to mala tak si dala whisky a svalstvo sa jej pekne uvolnilo...ale ja ta nenavadzam na nic take :-)
hlavne bud v klude,nenamahaj sa

bio

prosim o radu- dnes na obed ma seklo v krížoch ,hrozna bolesť ktora neuticha ,ba stupnuje sa .O 3 hod .som si dala aflamyl no nič neulavuje ,poradte niečo bolesť je dosť silna -dakujem

JAR

Ak by som Vám mal naozaj fundovane a erudovane poaradiť v tomto probléme, tak sa to dá, len na základe vyšetrenia vašej osoby a po dôslednej anamnéze celkového stavu.
Potreboval, by som viac informácií o vašej osobe t.j., vek, váha, zamestnanie, alergie, úrazy, choroby, t.j. celkový stav, čo tomu predchádzalo atď. Na základe týchto a ešte ďalších vyšetrení sa dá zhruba odhadnúť vaša diagnóza s možnou terapiou. Avšak na stanovenie difernciálnej diagnózy sú potrebné aj iné vyšetrenia. Potom prichádza na rad skúsený, ortopéd, neurológ a samozrejme aj fyzioterapeut.
Pokiaľ z tohoto nechcete nič podstúpiť, tak potom si môžte na internete nájsť všeobecné rady pri bolestiach chrbta, ktorých je naozaj si myslím dosť. Napr.: správne držanie tela, správna obuv, cvičenie, dieta, a aj medikamentózna liečba, rôzne zábaly, aplikácia mastí, vyhrievacích vankúšov a pod. Na záver by som Vám naozaj chcel úprimne poradiť, aby ste nenaleteli na kúpu nejakých liečebných prístrojov a pod., a ak, tak len iba po vyšetrení a doporučení špecialistom lekárom.