Menstruacia a pozitivny test

Príspevok v téme: Menstruacia a pozitivny test
honeydew

Ahojte skusene :) Ja teda nie som lebo sa poytam take hlupe otazky. Ale mam taky problem. Meska mi menstruacia (dnes je uz 42.den) tak som si urobila test a bol pozitivny, velmi pozitivny ziadna bleda ciarocka. Minuly mesiac som si myslela to iste, pretoze mi meskala a test bol slabucko pozitivny a menzes som nakoniec dostala. Otazka je - pravedpodobne som tehotna ale ako dlho? Uz minuly mesiac ? Mohla som mat menstruaciu minuly mesiac aj ked som uz bola tehotna? Bola dost silna a bolestiva, take male kusocky krvi. Da sa zistit na ultrazvuku v ktorom som tyzdni? Lebo teraz to moze znamenat ze som uz na konic 2. mesiace alebo len v prvom.... Neviem. Poradte vdaka

Janka1919

Prosim o radu 5 rokov sa snazime o babetko 3 krat nepodarena inseminacia inak sme obaja v poriadku pravidelny ciklus ziadne tazkosti.Este sme si povedali ze skusime jednu kliniku v Nitre kde akoze riesia ze preco sa nedari nasadili mi na dva mesiace medrol,caltrate a anopiryn uzivam to mesiac a pol tak sa snazime a zrazu som zacala pocitovat priznaky bolest hlavy trosku krize prsiA nevolnost zvracanie nechut do jedla zmeny nalady ...tak okoze som si spravila 3 testy kazdy inej znacky na kazdom mi ukazalo teda ak sme neni slepe aj s kamoskami len uplne jemnu ciarku bola vydiet az na normalnom dobrom svetle len taky v uvodzovkach DUCH a uz som sa potesila ze sa to podarilo po takej dobe a na to ale za 3 dni menstruacia este aj o 6 dni skor to sa mi este nestalo vsetko mavam ako hodinky este v ten den rano ako mi dosla menstruacia mi test ukazal znova ducha ostatne testy som si robila mozno 10 dni pred menstruaciou vobec neviem co mam robyt dakujem za radu

bublik

aj slabucka ciarocka je ciarocka... tiez som si myslela ze ked je slaba tak sa nerata, ale ratala sa a koniec koncov, aj v navode to tak pisali. ked uz tam raz tie hormony su, tak tam su, o tom niet pochyb, no daj vediet co na to doktor.

niky1188

honeydew...možeš byť tehotna.skus si spravit este 1 tenst a ked bude pozitivny chod k lekarovi,nech ti potvrdi alebo vyvrati tvoju mienku.Kamoska bola v 5. mesiaci tehotenstva a ani o tom nevedela lebo 5. mesiacov mala normalne kramy.

Rady

Súhlasím s oboma predchádzajúcimi príspevkami - odpoveďami.
Návštevu gynekológa neodkladaj.
Podľa testov tehotná si!
Minulý mesiac si mala na teste slabú čiarku ale tento mesiac bola silnejšia. Logické, čím dlhšie je žena tehotná, tým silnejšia čiarka na teste je. Najsilnejšia je v 9týždni tehotenstva.
Nemáš na čo viac čakať.

anabelka

Mám známu, ktorá bola v treťom mesiaci a stále mala meštruáciu, je to zaujímavé, ale zrejme sa to stáva, takže dosť možné, že tehotná si, treba to len potvrdiť alebo vyvrátiť gynekologičkou.

aknitka

jediná rada v tvojom prípade je ísť okamžite k lekárovi. píšeš, že si už minulý mesiac mala pozitívny test a dostala si silnú menštruáciu. kľudne si mohla byť tehotná a potratiť alebo môžeš mať mimomaternicové tehotenstvo. prečo si nešla k lekárovi hneď po prvom pozitívnom teste a navyše keď si krvácala?
na druhej strane to že si krvácala nemuselo nič znamenať a všetko je v poriadku. hneď zajtra utekaj k lekárovi. držím ti palce, aby bolo všetko v poriadku.