klby

Príspevok v téme: klby
klapka1

dobrý den.prosim poradte mi.jedna sa o moju mamu.má problémy s kĺbami.pri vystupovaní z busu,alebo zo schodov,strašne ju to boli.bola na procedúrach,vtedy to bolo v pohode,nič nebolelo,akonáhle prestala chodiť,bolesti sa vrátili.dosť užívala aj tabletiek,ale zas nechcem aby brala toľko tabletiek,tiež to nie je dobre na pečeň.tak sa pýtam o nejakých liekoch na prírodnej báze,alebo na čokolvek,čo by jej pomohlo.dakujem za odpoved.

theoleander

neviem v akom štádiu to má či sa može zohnut, možno poviem blbost, ale joga, strečing natahovacie relaxačné cvičenia nepomohli by jej?pokial nie je v piokročilom štádiu to čo s nou robili na procedurach možno vie i sama robit, možno aj s Tvojou pomocou.Masážne krémy?

candy7

nevie či staršiemu človeku pomože operácia ,pokial to nie je akútne .ja mám ten istý problém chodím aj reumatologovi 5 rokov sa liečim lieky zatial moc nezaberajú ,ale pomáhajú mi bylinne prípravky utíšit bolesti,a pohybovat sa .

koksa

ak ma opotrebovane klby/koksatrozu,pomoze jej len operacia,preparaty jej pomozu len zacas ak vobec pomozu.Treba ist ortopedovi,zistit aky stupen opotrebovanosti ma.Mala som to iste,pred rokom ma operovali a mam sa super.

candy7

teraz vyšla novinka na klby BETA+ ,GAMA+ sú to nové klbové preparáty sú účinné ked chceš viac vediet napíš narnija@post.sk

candy7

ahoj skús EMULIPS JE TO BYLINNÝ PRODUKT NA PEČEN A ŽLČNÍKpomože zlepšit trávenie ale ten sa dá iba objednat,ja som ešte užívala aj ok alfa+, ok omega +,ok tau+,aj okg factorbase,ale zato teraz mám pokoj bolesti prestali a mozem behat po schodoch ,hýbat sa čo som vtedy moc nemohla ja som teraz spokojná užívam to 3 týždne,ešte to budem taký mesiac -dva ,aby ma to preliečilo -prečistilo celú,je to trochu drahé ale stojí to za ten pokoj.

candy7

ahoj aj ja mám problémi s klbami ale začala som užívat prírodné produkty z OKG,dala som zato dost penazí ale nelutujem pomohli mi keby ste mali záujem ozvyte sa .moj emeil.:narnija@post.sk

maik

Ahoj klapka1, mamke je možné účinne pomôcť na prir.báze, bez vedľ.účinkov. Napiš mi: marek.1@centrum.sk, pošlem Ti v prilohe odb.prispevok lekára odbornika.