zapal krcka maternice

Príspevok v téme: zapal krcka maternice
nikol456

ahojte.doktorka mi predpisala polygynax ze vraj mam zapal ale ja som ziadne vytoky ani ine problemy nemala dobrala som ho a dnes som bola pri nej a ani ma nepozrela ze vraj to bude ok ked som ten polygynax dobrala .. co si myslite mala ma pzriet ? a mali ste zapal krcka bez priznakov ? dakujem za kazdu odpoved

A ČO JA?

Prosím vás keby ste mi zodpovedali jednu otázku:Stala sa mi jedna príhoda. Ako to že som mala min. 50-krát sexuálny styk a aj menštruáciu ale necítila som sa byť tehotná? Bola som aj na testoch a povedali mi že som tehotná!! Ale dieťa...je mŕtve? Ako to veď som ani nemala bruško! Ako to? Že som necítila to tehotenstvo? Prosím Vás z celého srdca odpovedzte mi čo najskôr. Ďakujem.

nikol456

ahoj... dakujem ze si mi odpisala.. no asi budem musiet zmenit ale vies ked ty si mala silny zapal a potom ked si uz bola raz na kontrole videla ze mas este zapal dala ti antibiotika a nehovorila o ziadnej dalsej kontrole. A co ked ja som mala ten zapal taky mierny jak ty uz vtedy ked si bola druhykrat na kontrole ? ani tebe ani mne potom uz nekazala prehliadku.. neviem ci chapes.. ale dakujem ti a tvoju odpoved.. a urcite sa dam ppreuriet aj inym lekarom ,,,

.....

Po dobratí druhých tabliet mi už nekázal prísť na kontrolu, bolo to také doliečenie silného zápalu. Ale keby som bola na tvojom mieste, tak by som lekárku zmenila. Ja som mala viacerých a až teraz som spokojná. Teraz viem porovnať rozdiel v prístupe. Moja pani doktorka mi všetko vysvetlí, upokojí, je neuveriteľne milá. Preto ti prajem, aby si aj ty našla takého lekára.

nikol456

ahoj ...... ja viem ze to nije jednoduce ale asi budem musiet ked m aani neprehlaidla. A potom ked ti predpisal dalsie ked ta uz raz prehliadol potom si mala prist znovu na kontrolu ? lebo ja som nemala ziadne bolesti ani nic tak mozno preto mi nekazala dalsiu kontrolu .. moja otazka na teba je ked ti po kontrole skonstatoval este slaby zapal a dal ti dalsie antibiotika opat si po ich dobrati ho(ju)mala navstivit ? dakujem a este by som sa ta chcela opytat ci ty by si n amojom mieste gynekologicku zmenila.. dakujem

.....

Ja som tiež mala zápal krčka, ale to som mala príšerné bolesti. Možno si mala nejaký tichý zápal. Pozri, ono ti to neublížilo, si preliečená. Ale skontrolovať ťa mala......(mňa skontroloval a ešte mi predpísal ďalšie, lebo tam ešte bol slabí zápal).....zmeniť lekára nie je dednoduché, ja som až teraz spokojná a tom mám 6 - tú v poradí.

nikol456

summer-
a vygooglit som si to vygooglila ale neviem preco ma neprehliadla take som nenaska :( a dr mi povedala ze nemusim mat ziadne priznaky ked mam mmirny zapal ta ja neviem ..vysvetlila mi to ze ked aj ides k usnemu a vidi ze mas zacervenane v uchu tak ti neco predpise aj ked ty ziadne priznaky nemas ..tak ja nevem :(

nikol456

caute baby .no neprehliadla ma a nechapem perco a ziadne vytoky ziadne bolesti nic som prisla na preventivnu prehliadku a mi jednoducho povedala ze mam zapal a ze mi na to da polygynax..akoze ja mam vytoky ale take normalne biele ktore su normalne u kazdej zeny co som citala ani nezapachaju ani nic tak ja neviem.

cudliprsnik
no ja nemma ziadne vytoky ani nic a nechapem do teraz preco ma neprezrela ale mam tam ist zase ? to je mi blbe .. proste povedala ze po dobrati netreba ist na prehliadku tak ja nechapem :( mam zmenit gynku ?

cudliprstik

Polygynax sa berie pri vážnejších zápaloch, hlavne pri tých ,ktoré sú sprevádzané výtokmi. Ja som ho užívala aj po operácii krčka maternice. Musí ťa prezrieť, také niečo sa nedá zistiť bez prehliadky.

Summer_

Je zvlastne ze si nemala ziadne priznaky a hlavne to ze ta neprezrela ked si prisla. Ja som taky zapal nemala takze neviem ake su priznaky, ale mozno by si to vedela najst na nete, skus si to vygooglit ak sem nikto nenapise.