Vyron muzov v noci

Jako ?

Sweater* mne sa stáva tiež niečo také ale ja sa to snažím udržať v sebe. Neviem prečo. Mám asi strach z toho. Potom ma strašne bolí mechúr.

sanik2

ahojte volám sa sanik2 a budem mať 14 rokou neviem na túto otázku odpoved ešte sa mi to nestalo ale budem rád ked to budem mať aspoň budem si užívať sen s mojou láskou a pritom budem mokrý

sweater*

michael no comment. mokry sen aspon z casu na cas je podla lekarov vraj znak "plodnosti" muza. inak mne sa zakazdym stane ze sa nato zobudim a brutalne sa mi chce ist vycurat. takze sa v hlbokej noci musim teperit z postele na wc, osprchovat a prezliect co ma prebere a potom zas nemozem zaspat lebo mozog mi uz zacal makat na plne obratky :). ale tak nenavyberam si ako to priroda zariadila..

wreck

...a v ziadnom pripade nevidiet zenu nahu, ze michael? a ak aj vidiet nahu, tak len jednym ockom. privretym! a ak aj obomi, tak urcite nesmie mat orgazmus! a ak nahodou ma, tak urcite nie prostrednictvom muzovych ust! lebo rodidla su neciste. co rodidla! samotny sex je necisty. co sex! cela zena je necista!

fakt keby uz chcela prist ta slubovana apokalypsa, ze by si vas ten vas pan konecne povolal k sebe. ;)

michael

viem , že veľa chlapcov sa ukája masturbovaním, ale nie je to správne aj ked lekárska veda hovorí niečo iné. Odoberá to steba poriadný kopec energie ktorá ti potom v buducnosti bude niekde chýbať.Napr. v mozgu Ani to nie je normálne , že sa ráno najdeš mokrý. Je to len výsledok tvojej mysle počas dna na čo si myslel.Skus svoje myslenie otočiť duchovne , na viac morálne veci .Už vidím jak ma všetci bombarduju či ja som v živote nikdy nemasturboval , alebo som sa vnoci nezobudil mokrý áno mate pravdu ale stále tvrdím že to nie je správe.Ja to volám hlúpa daň mladosti

Majko 28

Mam 28 rokov a žijem s priatelkou už 4 roky a spime v spoločnej posteli. A občas mam mokre sny a je to normalne, pokial spite v spodnom pradle tak neni čo upratovať akurat spodky dat do pračky a osprchovať sa ale to je normalne každe rano si dat sprchu. A nech mi nikto nehovori že 28 ročny chlap čo nemal ešte sex tak nemasturboval... Toto je blbost na pohladanie. Občas sa aj ja urobim rukou ak nemam po ruke svoju priatelku a myslim že neni to hriech ani nič zleho... Potreba je potreba. Mokre sny su normalne a aj prirodzene.