GAY - LGBT komunita!

Zobudte sa

Uz sa konecnecne preberte zástancovia toho, ze deti by nemali byt zverené lgb! Vy ste kto aby ste rozhodovali za deti ktore boli odkopnute vlastnými rodičmi a zavrhnuté do detského domova? Deti potrebuju lásku a tú v detskom od vychovávateliek nikdy nedostanu vo velkej miere ako je potrebné. Sa preberte a prestante rozprávať za deti ked nemate predstavo o tom ake je to celit ich realite.

23kova

Poviem vám to ako to vnímam ja.Mám síce 16 rokov ,ale vnímam to dostatočne pozitívne.Mám vzťah s dievčaťom.A čo.Milujem ju.Nechápem čo koho do toho či je človek na chalanov,na dievčatá,či je taký,onaký.Každý by mal rozhodovať za seba a hlavne za to čo cíti.Každý sme nejakí.Niekto má rád ruže,niekto gerbery,niekto môže mať rád mäkkú posteľ,niekto zase tvrdšiu,niekto sa rád oblieka elegantne,niekto iny zasa extravagantne,niekto môže mať rád huby,iný zasa nie,...toto všetko čo som sem napísala sú síce blbosti ,ale každý to tak cíti.Každý cíti niečo inak.Tak sa niektorí prosím pozastavte,zamyslite sa nad sebou,pretože aj ten čo je na chalanov alebo na dievčatá alebo nech je už akokoľvek inak orientovaný alebo má rád niečo čo vy nie,tiež patrí medzi nás.A to čo sa mu deje v súkromnom živote je len a len jeho vec.

Klasik12321

Ja sa na to pozeram takto - respekt, ale odtialto-potial. Nech si kludne ziju v tichosti, ale nech sa nederu s tym na verejnost a nech nechcu sobase, ci dokonca moznost adopcie deti. Nech si vybojuju nejaky zvazok, ktory by pravne zodpovedal manzelstvu, ale nech to nie je sobas ako medzi muzom a zenou, ono je to fakt nieco ine. Poznam 2 lesbicky, ktore vychovavaju chlapca (jedna sa nechala nabuchat chlapom) - ten chalan je uplny chudak - ma problem, lebo jednak nema muzsky vzor vo vychove a jednak ked si deti rozpravaju, ze maju mamu a ocina, tak on je vykolajeny a zaryto mlci - lebo deti su krute vo svojej pravdovravnosti a uprimnosti a hovoria mu, ze klame, ze nikto nemoze mat 2 mamy, lebo by sa nemohol narodit. Som zvedavy, ako ho to poznamena, ked vyrastie.
A este k tomu, ci homosexualita je alebo nie je choroba - co je choroba? Je to stav, ktory nie je normalny oproti beznej populacii. Co je napr. neschopnost reprodukcie? Ludia s tym chodia za lekarmi, cize je to chorobny nezdravy stav. Homosexualne orientovani ludia sa nedokazu rozmnozovat (ak teda neurobia nieco proti svojej homosexualite a nesparia sa s osobou opacneho pohlavia - co uz je vlastne popretie toho, za co bojuju) - ak by sme boli vsetci homosexuali, tak by ludstvo za kratky cas vyhynulo a teda podla mna ide o chorobu.
Opakujem, nic proti nim, nech si ziju kludne svoj zivot, nech sa nieco vymysli, aby moohli dedit, mali bezpodielove vlastnictvo, aby sa mohli v pripade potreby informovat o zdravotnom stave ich partnera, ale nech to nie je rovnocenne manzelstvu a nech nemozu vychovavat deti, najma kvoli ochrane ich zdraveho vyvinu.
Peace.

bezstresná

Sk sa len tak ľahko neuvedomí .. možno aj keby sa zrobil pochod za svadbu homo, tak by tí blbý heteráci čo majú predsudky a nevedia čo my ako menšina prežívame sa pozerali na štát že im **** lebo je oveľa viac ľudí ktorý nechápu že to je vrodené ako tí čo to tolerujú .. každému homofobíkovy prajem pekný dlhý pohovor u Psychológa .. a mohli by už vymysliet tablety na empatiu pre takých to ľudí čo sa na nás pozerajú ako na odpad :/

Wafeeqa

Ahojte, veľmi pekná diskusia :) Našiel som tu veľa zaujímavých vecí.
Bol by som veĺmi rád keby na slovensku bolo registrované partnerstvo aj pre osoby rovnaké pohlavia pretože "Každý človek môže milovať a byť milovaný" a aj ja keď raz budem vedieť že môj partner bude ten pravý tak určite by som chcel aby sme boli manželia. Je to pre mňa niečo krásne keď si dvaja ľudia sľúbia pred sebou a svojimi blízkimi. Samozrejme že na lásku papier nepotrebujem....PREČO BY MI MAL ŠTÁT DIKTOVAŤ ským sa môžem oženiť a ským nie ?? Je toho veľa čo by som chcel povedať,ale jednoducho aj ja chcem zažiť ten čas a astmosféru akú zažívajú ostatní.
Určite by som bol rád ak by som si mohol adoptovať dieťa a vychovávať ho s partnerom čo najlepšie ako by to bolo v mojich silách. Sexuálna orientácia je vrodená a počas života sa nedá zmeniť-takže naozaj neviem aký je problém v adopcii detí u partneroch toho istého pohlavia. Každý človek môže dať dieťaťu lásku a čo najviac ako sa len dá...nie ?

nikagold

no a? ked sa lubia je jedno ci chlap s chlapom alebo so zenou...
drzim palce lebo toto je taka zaostala krajina vo volaktorych veciach...

doodie

ide aj o to, ze by homo ludia mohli mat, niektori by chceli mat, urcité prava a povinnosti jeden voci druhemu. a nase zakony su take ake su....
dufam ze raz aj na svk bude rp. :o) a nebude to trvat sto rokov...
krasny den vsetkym.