zapaleny penis

Príspevok v téme: zapaleny penis
struna

ahojte prosim vas mam zapaleny penis uz asi 2 tyzdne.niekedy ma svrbi ale teraz uz nie. ked si vytiahnem predkozku tak tam mavam take biele ako hnis.po vyvrcholeni pri sexe ma trosku pali mechur. potom je velmi cerveny a mam ho taky flakaty akokeby isla dolu koza. mam stale jednu partnerku. prosim poradte

riko

Dobrý deň, mám opuch na predkožke dosť veľký trošku to bolí, je cítiť že je to teplé. Ďalej mám malý zápal ústia močovej trubice na dotyk bolestivý opuch lymfatických uzlín na aslabinách. S partnerkou som mal nechránený pohlavný styk pred 8 dnami ale ona je zdravá.Moč mám čistý, sedimentácia 8 po hod. Prosím o váš názor. Môže to byť nejaký druh pohlavnej choroby?

romi261

dobry den mam problem pesis je z nustra cely cerveny a palivyy asi bude zapaleni a vysichy mii co mam s tim robit

Angre

Dobry den, mam taky problem, asi pre dvoma dnami som si vsimol, ze mam ako keby suchy zalud, nebral som to moc vazne, kedze hygienu dostatocne dodrzujem o dva dni na to, cize dnes som zistil ze sa to trosku zhorsilo a zalud je suchy o kusok viac. Neviem si predstavit cim to môze byt a co by na to mohlo pomôct. Dakujem za radu.

Machos

Máš kvasinkový (kandidózny) zápal genitálií. Bez kondomu to budeš roznášať ďalej. Kúp si v lekárni krém Candibene (Canesten, Clotrimazol) a dva týždne si žaluď natieraj. Treba aby sa preliečili aj všetky tvoje sexuálne kontakty v poslednej dobe - u žien sa používajú deložné čípky na 3 až 5 dní 1x denne, u nich to prejde rýchlejšie. Najlepšie by bolo navštíviť venerológa (u ženy môže byť gynekológ), aby diagnózu potvrdil.