vyrovnat farebny ton pleti

Príspevok v téme: vyrovnat farebny ton pleti
petka18

ahojte.neviete mi poradit co by som mala pouzivat aby som mala jednotnu farbu pleti? lebo mam dost svetlu tvar a bradu, celo, lica a nos mam cervensie a este mam na nich take drobne akoby vyrazky. Aj ked pouzijem kvalitny make-up tak je to stale vidno akoby som make-up na tvari ani nemala.Poradte nieco lebo to vyzera naozaj zle.

lochness

ja pouzivam lacne makeupy od essence a som spokojna - tiez som bleda a mam niektore casti tvare cervensie + cierne bodky na nose, pri nose a na cele + zopar vyrazok a celkom pekne mi tie makeupy zjednocuju ton pleti a kryju (pouzivam soft touch mousse, je jemnucky lahucky ale nevydrzi na tvari tak dlho ako soft & natural, ten je long lasting takze aj cely den vydrzi, akurat si davam aj korektor na vyrazky + puder, tiez od essence)... skus, je to lacna znacka, lepsie na zaciatok vyhodit par eur nez desiatky, ak by ti nahodou daco nesadlo

janula258

neviete mi niekto poradiť. Ja mám taký problém s pleťou že ked sa opaľujem na nose a pod očami ma chití veľmi a nad ústami a na brade vobec. Tam som furt biela.Neviete mi niekto pomocť ?

agni

ahoj. ja mam podobny problem, ale ja mam cervene skvrny po akne... docitala som sa, ze existuju kremy na vyrovnanie farby pleti a to natrvalo : ) ... eucerin alebo tak... v lekarni sa to da kupit...mozno vyskusam...

mirka 23

Ale zase ja takym značkam ako Rimmel a Mazbeline neverim, neručim za to, že to bude dobre vyzerať. Ja som najspokojnejšia s make upom MF mirracle touch + ten práškový.

petka18

mirka 23
takze ak si dam normalny make up a potom este praskovy make up bude to dobre? nebol by lepsi puder?
nebudem vyzerat velmi neprirodzene a tmavo?

petka18

mala som loreal, teraz pouzivam maybelline dream satin liquid... ci uz mam na tvari drahsi alebo lacnejsi make-up stale je to rovnake. mala som aj praskovy make-up rimmel ale nebola som s nim vobec spokojna takze za ten max faktor urcite peniaze vyhadzovat nebudem.