otazka na prsia

InLoweee

s najvacsou pravdepodobnostu je to zvyseny hormon "prolaktin" . Telo sa sprava akoby malo v sebe plod (t.j. akoby si bola tehotna) no v skutocnosti nie si. Na zaklade toho sa ti tvori mlieko v prsnikoch a preto ani nemozes otehotniet, kedze tvoje telo je tym pomylene. Mala som taky isty problem. Lekar mi na zaklade hormmonalneho obrazu povedal ze mam zvyseny prolaktin, tvrdil ze v takomto stave je minimalna sanca otehotniet-takmer ziadna - treba to liecit hormonalnymi liekmi na to urcenymi (ja som brala Parlodel-no teraz je uz i novy preparat). A sucasne sa ma pytal ci nemam mlieko pretoze je to takisto priznakom zvyseneho prolaktinu. To som nemala (nastastie) :) .. ale prolaktin sme po 3 mesiacoch dali do normalneho stavu :) .... Chod za gyn. povedz mu o tom ze nemozes otehotniet a ze mas mlieko, nech ti urobi hormon.obraz - prolaktin. Potom uvidis, a daj vediet :) pa

NAĎA14

Na tvojom mieste by som nečakala a išla k lekárovi.Najlepšie je prsníková ambulancia v Blave.S takýmito vecami sa nečaká ja viem o čom hovorím.

bublik

pokial sa ti zacalo skutocne tvorit mlieko normalne to asi nebude. ak je to vobec mozne, tak tu bude nejakou hormonalnou nerovnovahou a uz len preto, ze sa pokusate o dieta by som sa na to isla spytat lekarky, aby v pripade nejakych problemov neboli vase pokusy marne.

natulik

si si ista ze to bolo mlieko?? mohol to byt hnis alebo nieco take vies ked ma zena rakovinu prsnika a nevie o tom radsej chod doktorke a netes sa predcasne budem drzat palce:)