Hľadá sa deodorant bez hliníku

Príspevok v téme: Hľadá sa deodorant bez hliníku
kiki na

Prosím, nepíšte sem tí, ktorý považujú tú vvec s hliníkom za blbosť! Alebo ak sa už neudržíte, tak slušne a neutočne. Ďíky :)
..................................................................................
Istý čas som používala len prírodne dezodoranty, ale v poslednom čase mi ich vôňa začala liesť strašne na nervy, stále ten istý základ (ale inej prírodnej kozmetiky sa nevzdávam:) , a drahšie čo by mohli voňať inak si bohužiaľ dovoliť nemôžem.... tak hľadám niaky deodorant bez hliníku, hociakej značky, ale hlavne nech tam nie je aluminium alebo aluminium chlorohydrate, tak baby vytiehnite vaše spreje či guličky, omrknite zloženie a ak niečo mne vyhovujúce najdete, píšte :) Ďakujem :)

drahuska54

Ja tiež radšej používam deo bez hliníka .No mne sa osvedčil najviac ten od wichy.-odkaz odstránený- aj za dobrú cenu aj vydrží

Vladislav48

Venujem sa prekladom z ruštiny pre Sibírske zdravie a tak som objavil prírodný, vnútorný deodorant - antiperspirant s názvom Seber - Sibír čistý. Ako základ sa využíva Bergénia tučnolistá, ktorú u nás poznáme ako okrasnú rastlinu a ďalšie známe rastliny ako Šalvia lekárska a Dúška materina. To, čo je zaujímavé, používa sa vnútorne a okrem toho, že potláča potenie, zabíja aj baktérie, ktoré spôsobujú zápach pri potení. Preklad prikladám do prílohy.
Vladislav Stankovič vs48xy@gmail.com

julinkaforever

najlepsi sdeodorant bez hlinikovych soli je urcite od Forever Living.Dlho som hladala alternativu a ked sa moja 10 rocna dcerka zacala potit a zacalo jej a jej okoliu to byt neprijemne nastal cas aby zacala pouzivat antiperspirant.Vo veku 10 rokov som urcite nechcela aby pouzivala tie chemicke.Kamaratka mi poradila a zacali sme pouzivat a max spokojnost.Na zaklade mojich skusenosti som sa rozhodla pracovat pre Forever living a odporucat tieto skvele produkty dalej.Tu sa mozete dozvediet viac www.facebook.com

Jaqueline

Ja používam Bioderma Deo - je bez alkoholu, hliníkových solí (to je tá s bielym vrchnáčikom). Stojí cca 8€. Ja ak používam s hlinkíkom tak mám pod pazuchami suchú kožu až sa šúpe a robia sa mi také podkožné boľavé hrče. A od tohto nie.

eva212

To je skutočne vážny problém. Dnes veľa kozmetiky tvorí chémia. Je vždy dôležité si pred kúpou a použitím prečítať zloženie výrobku. Odporúčam prírodnú kozmetiku Living Nature, ktorá je nielen bezpečná, zdravá, ale aj liečivá. Už nikdy viac dráždidlá a toxíny. Je to časovaná bomba vážnych ochorení, treba si dávať pozor, pokožkou sa jedy dostávajú do celého tela.

ewelin2828

viem, že deodoranty značky Playboy neobsahujú hliník a tuším ani Axe...ale pre istotu si to potom pozri na zložení :)

REIVA

Nám sa osvedčil DEO- SHIELD DEODORANT od firmy FOREVER. Neobsahuje aluminiove soli, je v porovnaní s ostatnými väčší a dlho vydrží.