Otvoreny vztah

mlost

jeden moj kamos ma otvorene manzelstvo a je to celkom divne ked pise (cez net. je z US) ze .. sedim si v obyvacke a frajer mojej manzelky spi s nou v spalni..proste podla mna uplne PSYCHO :D

Serapentium

Zdravim ludi na tomto fore - pisem lebo sa snazim pokecat s ludmi, co maju otvoreny vztah so svojim partnerom a nasla som tuto zabudnutu temu... Ake su Vase skusenosti? :) Velmi ma lakaju rozne predstavy, svojho partnera mam, nejde mi len o sex s inymi... Neviem este, kedze som to nevyskusala... Co na to hovoria skusenejsi odomna?

rozumiem ti

zijem so svojim partnerom, lebo s nim chcem zit. a jedine, co mu dokazem dat, z lasky, je moja vernost, ktoru mu aj chcem dat.

takze okrem neho si do zivota a do postele nikoho tahat nechcem a ani nebudem. a "drobnochov" uz vobec nie. nemam pravo ohrozit partnera, ani inich.

vasen, iskra... suvisia s laskou. tak, ako treba pracovat na laske, aby nevychladla, treba pracovat aj na iskre, aby nevyhasla.

a ak to partner vidi inak, tak to nie je partner pre mna :) howgh :)

lubomier

Ak o tom naozaj niečo chcete vedieť a nielen sa riadiť svojimi domnienkami (hlavne sexuálne predsudky), tak odporúčam: otvorenevztahy.sk

bublik

ja si myslim ze sex s laskou priamo suvisi. mam uplne tradicny a zastaraly nazor ze sex je najlepsi ked sa dvaja miluju, samozrejme ze si musia tiez sadnut vo svojich potrebach, lebo v sexe casom nestaci len to ze sa dvaja lubia no musi to byt pre nich rovnako zaujimave. nemyslim si vsak, ze otvoreny vztah moze fungovat, pretoze skor ci neskor sa jeden z tych dvoch zamiluje, z osobnej skusenosti viem, ze acsinou je to zena, chlapi do toho idu s tym ze ide len o sex a pri tom aj zostane, ale zeny maju vacsiu tendenciu priputat sa emocionalne. a ziarlivost je podla mna prirodzena sucast lasky. ja by som otvoreny vztah mat nemohla, lebo sa neviem vyspat s niekym, do koho aspon trosku nie som. ten chlap ma musi ocarit, a ked z ma raz ocari, mam taky kusok od zalubenia sa, ze uz by potom prirodzene neslo iba o sex.

Catherin

Toto je nieco, co by som ja nechcela. Ale ktovie, ked raz budem mat vztah mnoho rokov, ci ma tiez nieco take nenapadne? Nemozem vediet. V kazdom pripade, myslim, ze takto zit mozte, uz som o tom pocula, ze dvaja tak ziju a vyhovuje im to. Musia byt s tym ale obaja vnutorne zmiereni, musia to skutocne chciet.

TICO

Môj názor : Nevera neexistuje - neverný môže byť človek len sám sebe, keď sa obmädzuje v tom, čo jemu, ani nikomu inému ( reálne ) neuškodí. Lebo to, keď niekomu uškodí, že sa vyspím s niekym iným, to je len v jeho hlave - je to obyčajný deštruktívny PROGRAM. Nestavajte sex na úroveň lásky. Sex láskou nikdy nebude a nikdy nedosiahne tú úroveň. Láska je nebeská, sex je pozemský. Ak miluje človek svojho partnera ( aj tak len opičou láskou, lebo skutočná láska je niečo úplne iné ako to, čo si vy myslíte... ), teda, ak ho má veľmi rád a je mu s ním dobre, no po sexuálnej stránke obaja chcú niečo iné, v inej intenzite, v inej frekvencii, iné praktiky...atď... tak je len otázkou času, kedy budú doslova potrebovať ( ak majú radi sex ) na sex ( aj ) niekoho iného, kto im zapezpečí to, čo v sexe potrebujú. Samozrejme, ten partner čo má menej fantázie, ten nebude musieť hľadať...načo ? Veď dostane čo chce - jeho predstavy sú predsa len malým výsekom toho, čo má rád jeho partner, takže on nebude ochudobnený. Ale ten, čo má veľkú fantáziu, ochudobnený BUDE. Preto ja som toho názoru, že ľudia by sa mali dávať "dokopy", teda začať spolu chodiť ,resp. si niečo sľubovať nie len vtedy, ak sa spoznajú na duševnej a povahovej úrovni, ale aj na SEXUÁLNEJ úrovni. Musia si proste SADNÚŤ aj po sexuálnej stránke. Potom je už totiž neskoro plakať nad rozliatym mliekom... alebo iné riešenie .... nebrať sex príliš vážne. Aj tak je to len zábava, je to hra :-) Alebo činnosť na plodenie detí. To, že ho niekto považuje za činnosť, ktorou si k sebe priväzuje druhú osobu, a privlastňuje si ju, to je už jeho somarina. Takže radšej prevencia, ako liečenie ! Preto odporúčam - najprv vyskúšať, až potom kupovať. A to je najlepšie ,že skúšať môžete dlllho, a až potom niečo sľubovať. To nie je ako s vysávačom v predajni. Tu fungujú iné pravidlá. A tie neurčuje obchod s elektronikou ( jeho nemenné zákony ), ale my ľudia, ktorý stále môžeme všetko zdokonaľovať a odstraňovať chyby.