Chcem sa líčiť prirodzene!!!

Príspevok v téme: Chcem sa líčiť prirodzene!!!
pepaxD

Dlhé roky som si maľovala čierne linky, viac vrstiev špirály a nechápem ako som to mohla, až raz som sa pozrela do zrkadla a uvedomila si že vyzerám ako totálna k...... (nič v zlom babám ktoré sa takto maľujú, niektorým to ide a pristane). Teraz by som sa chcela začať maľovať prirodzene, aby vhodné farbičky len zvýraznili čo je pekné a potlačili nedostatky. Len že neviem ktoré farby s´tie moje. Poradíte??? Veľké modro sivé oči, biela pleľ, ružové tenké pery, ryšavo-blond vlasy, obočie si nechávam farbiť na hnedo aby som ho mala výraznejšie, inak by som v podstate nemala žiadne:). Máte niake rady, tipy? Ide mi hlavne o maľovanie očí, pery si nemaľujem... ale poprosila by som niake prírodné farby ktoré by mi šli, nie niaké krikľavé, veď chcem prirodzené líčenie :) Ďakujem...

FromLenka

Pozri ku mne na blog, mám tam časti z kurzu: -odkaz odstránený-
Nájdeš ma aj na FB som tam ako FromLenka :) Články pridávam 2x týždenne. :)

wondergrey

baby ak sa chcete pekne jemne prirodzene nalíčiť skúste si pozrieť nejaké kurzy líčenia online prípadne si na nejaký zájdite predsa len skutočný odborík z brandže vie viac ako násť ročná blogerka...ja som pred časom strávila pár dní na make up inštitúte v Prahe a lepšie som si myslím ani vybrať nemohla

...

Baby poraďte mi. Mám hnedé vlasy, hnedé oči a chcela by som niečo prirodzené. Skúšala som čiernu linku ponad oči ale vyzerám v tom dosť neprirodzene a ešte k tomu mám akné. Teraz by som chcela používať nejaký ľahký korektor možno slabšiu špirálu alebo niečo podobné. Poraďte! :)

katie29

Ahoj, ak by si mala zaujem, tak by som ti mohla poradit nejake triky a rady co sa tyka licenia. Robime skolenia, kde vzdy hladame nejake modelky, ktorym osetrime plet a nasledne ich nalicime. Je to zadarmo. Z ktoreho mesta si?

pepaxD

Ahojte, ozývam sa neskoro, viem, ale mala som povinnosti:)

Tak som sa z drogerky vrátila z hnedou ceruzkou a hnedou špirálou od Alverde ( ja to tiž používam len prírodnú kozmetiku, z morálneho presvedčenia:) A musím opäť chváliť, tak ako väčšinu dekorativky tejto značky :) .... ceruzka maľuje veľmi pekne, prirodzene a super drží, a je prvá ceruzka od ktorej mi neštípu a neslzia oči.... špirála maľuje veľmi nenápadne, ale to je to čo som chcela, plus krásne vytvaruje riasy a nelepí :)

+ som si ,,vymyslela" jednoduchý, prírodný, nenápadný a rýchly druh líčenia:) proste nad hornými mihalnicami namaľujem hrubšiu hnedú linku, pretiahnem ju trochu za vonkajší kútik oka, a dotienujem nou vnútorný kútik... a potom si namalujem mihalnice... a mám krásne prehĺbený pohľad, a pritom nikto na prvy pohlad nezbada, ze som namalovana :) a ak chcem licenie vyraznejsie, spravim si hnedu linku na dolnu sliznicu:) a ak mam cas tak pred licenim dam na viecko a pod oko trosku penového makeupu, vyzera to rozjasnenejsie:)

+ som este experimentovala s bielou ceruzkou, namalovala som si nou hrubu linku nad aj pod mihalnice, a na prvy pohlad to vidno skutocne len minimalne a pohlad je po tom uchvatny :)

+ si este urcite zozeniem niake pekne ocne tiene :))

pepaxD

podľa toho čo hľadáš:) napríklad ak hľadáš líčenie "mačacích očí" , zadaj tam cats eye makeup ...
ja osm dávala vyhľadávať napríklad "naked makeup" a "makeup for light skin" .... a našlo to fajn veci:)

inak baby dneska idem do drogerkyy tak sa pochválim čo tam ulovím a ako sa mi to hodí:)