HERPEES !!!!

MMMaruska

odporúčam všemocné švédske kvapky (tmavá tekutina... nie je to na pohlad lacné ale vydrží pekne dlho a je to nielen na herpes ale aj na vyrážky a určite aj na vnutorne použitie ale to už ja nepoznám:)))

Pekne to vysuší, najma ked si to dáš len čo zacítiš že je tu náznak ani sa po šv. kvapkách nevytvorí. A dobrá rada: neprechádzaj si po perách zubami, ja si izh vždy tým podráždim a urobí sa mi hepres, najmä ak som unavená, cítim sa choro nevyspato a nejem poriadne:)

karioll

este raz
herpes je virus,ktory sa neda vyliecit.nikdy a nicim.
roznymi pripravkami mozes akurat tak eliminovat jeho vonkajsie prejavy,co nema nic spolocne s vyliecenim.
okrem roznych neziaducich ucinkov o ktorych sa tu nebudem z casovym dovodov rozpisovat,vysoke davky c vitaminu poskodzuju oblicky.nevratne

Peto T

AdamKrt: Vitamin C je systemovym riesenim prave preto, ze podporuje imunitny system. Pri dlhodobom uzivani primeranych dennych davok sa zlepsuje imunita voci vsetkym ochoreniam, nielen herpesu.

AdamKrt

Pred 2 tyzdnami som mal herpes. Dal som si na to kazdy den zubnu pastu. Ono to uschlo a vytvorila sa na tom taka biela chrasta a pod nou normalna chrasta. Nedaval som si to dole, iba kazdy den som to ocistil a mal som tam potom na 24 hodin nove... Nakoniec po par dnoch, ked sa uz vytvorila prirodzena chrasta, som nedaval ani pastu. Normalna chrasta po par dnoch odpadla a uz to bolo normalne.

Herpes ostava v tele cloveka a objavuje sa pri oslabenom imunitnom systeme. Vitami C neni systemovym riesenim. Riesenim je celkove posilenie imunitneho systemu - zdrave stravovanie, dostatok zivin, dobre travenie, strava bohata na enzymy.

mnamka257

mne pomaha zinkova mast, ale este lepsia je DUVIRA, ta je ale na predpi a malokde ju je dostat-pokial chces aby ti to zmizlo hned, tak si kup naplaste compeed

Peto T

Vitamín C, najmenej 5x500mg denne, viac je lepšie. Keď som užíval každý deň 2-4g dlhodobo, tak postupne sa mi herpes objavoval čoraz zriedkavejšie, a po cca 4 mesiacoch sa už neobjavoval.

Takéto dávky nemusia byť vhodné pri poruchách obličiek, metabolizmu železa a medi a vážnom deficite G6PD. Treba užívať v rovnomerných dávkach počas dňa, s jedlom a veľa piť.

Keď som bol naposledy oslabený a znovu sa objavil herpes, tak som ho za 2 dni zrušil dávkami asi 15-18g denne.

anti-chlp

hej zmizne ti hned ked si tu naplast das ked sa ti len zacina robit herpes ked uz ho mas dake dva dni dlhsie trva hojenie,ale lepsie urcite nez zovirax a podobne masticky po ktorych zostavaju odporne chrasty