Vyrážky v tehotenstve

margotecka

ja som v 8.mesiaci tehotenstva a vyrazky mam uz asi od 6.mesiaca. Trosku svrbia, ale nic moc, len je to skarede :( tiez sa ma lekarka pytala ci som na nieco alergicka, ale jem to iste ako som jedla ked som nebola tehotna.

Susina

Linda ja som sa natrapila v tehotenstve s tým az az, mohla by som pisat romany, vola s ato tehotensku pruritus, tehotenska dermatitida, vraj ju maju skor zeny, ktore cakaju chlapcov vplyvom hormonov, mna to chtilo niekedy v 8. mesiaci preslo to az po porode, brala som dithiaden, lebo pre to neskutocne svrbenie som nemohla spavat, pred porodom som neslapa mesiac iba po trocke, este teraz sa divim ako som porod vobec zvladla, ked videl primar moje do krvi doskriabane nohy hned mi chceli vyvolat porod a brali mi krv na pecenove testy tie si daj urobit, ja osm ich mala v poriadku, povedali mi, ze to moze byt aj tým, ze mi maly mohol tlacit na zlcnik, ale Ty si len na zaciatku tehotenstva takze neviem, popýtaj sa na to, je to ak na webe, no a este diétu mi dali (mysleli si, ze to je alergia) ale nebola, drzim palce nech Ti to prejde, lebo ja som to mala velmi silne a boli to pre mna muky

esty

nemyslím, že by kvoli tehotenstvu. neberieš nejaké lieky...možno si sa vyhádzala z toho. alebo z nejakého ovocia. Ak ti to nezmyzne skoč radšej k obvodnej a ta ťa pošle na kožné.