Dovolenka v Bulharsku - Slnečné pobrežie

Kitty111

je tam draho hlavne s detmi lebo je tam toho vela pre deti ja volim skor Kiten s 5 rocnym synom a 3 rocnou dcerou.je to slnecne pobrezie v mensom je tam ovela vacsi klud more cistejsie a vsedkooo lacnejsie a hlavne ludia su milsi :) peknu dovolenku :)

dasky

náhodou nejaké aktuálne info ohľadom Slnečného pobrežia, je tam v súčastnosti draho alebo približne ako u nás ? dik

pjosa

Minuly rok sme boli v Bulharsku na slnecnom pobrezi a boli tam ceny priblizne nasim cenam. V pohodicke. Nieco drahe, nieco primerane, nieco lacne... Nam sa tam velmi pacilo.

bulgaria

v bulharsku palti ejdno pravidlo...ak ides na juh od Burgasu mas to lacno..cim juznejsie tym alcnejsie..ja som bola v Sozopole a bolo tam super a lacno...cim severnejsie od burgasu tym drahsie..s tym ze Slnecne pobrezie je hotelova oblast, velmi rusne miesto...preto je to tam drahsie...to uz ardsej do nesebaru, kde je krasne a susedi to so Sunny beach

zuzka*

dakujem za info. kolegyna bola v pomorii bez stravy a vrevala mi, ze dvaja spolu na vsetko co si tam kupili asi cca 350 €. priatelov znamy bol na slnecnom a styria tam minuli vraj 1400€, no a to sa mi zda vela.

zubiec666

Ja chodim kazdy rok do Bulharska a ceny idu stale hore.Aj tento rok som bol,ale posledny krat.Uz sa viac oplati ist do Grecka.Na Slnecnom a uz skoro vsade su ceny ako u nas.Este zatial sa tam da lacno na jest a popijat alkohol.Pivo,cigarety,oblecenie a atd. je cenovo ako u nas.Na niektorych miestach aj drahsie.Ak ti mozem poradit,tak Levi nakupuj na Slovensku,ale urcite si tam zober nejake eura.Oni tam maju kurz 1.96 a vo VUB som videl nieco cez 2.Radsej pobehaj banky a zisti ten lepsi kurz.Lepsie pre teba.Prajem peknu slnecnu dovolenku.