ultrazvuk cez pošvu

muc

gyndasono pri sono obliciek nemusi byt mocovy mechur plny, lebo vysetuju sa oblicky zo zadu a z boku tela a nie z predu.
vaginalne sono neboli, treba mat prazdny mechur a nezabudni si vsimnut, ci lekar navlecie na sondu ochranu, lebo zial, mna raz vysetrili bez ochrany. boli sme cca 4-5 v cakarni a zrejme lekar isiel bez ochrany z jednej do druhej... :(

lindynettka

mna to vobec nebolelo, gynda ti na to da aj lubrikant, takze nema ta tam co boliet, jedine ak ti teda najde nieco s vajecnikmi, jedine vtedy to moze boliet, ale ak ide o beznu kontrolu tak myslim ze v pohode

fooper

Toaletu treba navštíviť pred ultrazvukom cez pošvu - musí byť prázdny močový mechúr. Ak je žena panna, prípadne treba gynekol. ultrazvuk cez brušnú stenu, vtedy by mal byť močový mechúr plný. Takže tak. :)

alzbee

Ani mna to absolutne nebolelo...a treba ist pred tym na WCko. teda aspon u mojej gynekologicky treba ist pred kazdym vysetrenim na wcko.

gyndasono

Mňa to vyšetrenie bolelo až príliš:( a musela som mať prázdny močový mechúr (plný je len pri vyšetrení obličiek).

Rady

myslíš snáď sono...Nie je to bolestivé, je to taká tyčinka, ktorú gynekológ zavedie do pošvy a vyšetruje Ťa, celé to vidí na obrazovke.