bojim sa opakovania rocnika

Príspevok v téme: bojim sa opakovania rocnika
[zruseny8]

na 99% mi hrozi opakovanie druheho rocnika. mam velke obavy z toho pretoze uz nic nebude take ako predtym. po prve zbytocne stratim rocnik a neviem co budem cely rok robit, ale to druhe a najhlavnejsie je ze pridem o fakt par dobrych ludi. studujem asi 200km od mojho rodneho bydliska a kedze opakovat budem len tie predmety ktore nemam - asi budem chodit len raz do tyzdna na ne. cize nase vztahy akoby prachom zapadnu. su to ludia z mojej skupiny a velmi ma mrzi ze nemozeme studovat uz dalej spolu.. vobec si to neviem predstaavit ake to bude, ze stratim svojho partaka v labaku..ako ste to vy vyriesili?

jajkafr

zeddicus
neopakuješ 3 roky čosi... skúšky sa ti uznajú takže ak na ďalší rok budeš opakovať iba tie skúšky ktoré nespravíš takže zapni aby si to vytiahol čo najlepšie... po dohode s vyučujúcim existujú aj čierne opravné termíny skúšaj... rátaj s tým, že ten ďalší rok sa ti bude rátať ako nadštandardná dĺžka štúdia a budeš si to musieť platiť... držím palčeky...

modrooocko

Využi to jedno percento, makaj den-noc a možno to ešte dáš, dá sa to....

A ked to nevyjde až potom rieš iné alternatívy...

[zruseny8]

nie je to pravda. mate kreditovy system? ak ano a neurobil by si skusku s dostatocnym poctom kreditov cize by mala tolko kreditov aby sa dala preniest do dalsieho rocnika tak ides normalne dalej ale ak neurobis skusku s vacsim poctom kreditov ktore uz nemozes prenasat, tak opakujes jeden rocnik..nie tri!!

zeddicus

Som tretiak, a kamarát mi povedal, že vraj keby som čo i len jednu skúšku neurobil, opakujem všetky tri roky.. je to pravda? nie je možné opakovať iba jediný rok? dakujem za odpovede..

12369

je to vlastne prakticke využitie matematickych metód a programovania v roznych oblastiach techniky alebo hospodárstva -
je to super odbor, len matika je hrozne narocna
ale da sa to zvladnut

[zruseny8]

vies niekomu sa to podari, niekto ma money, niekto iny sposob..hadam ti nemusim povedat ako to funguje na vysokych skolach..len tak pre zaujimavost co studujes?